Parkování u Ruzyně
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- MirekX
- Aktivista
Odpovědi: 0
vystoupení a nastoupení (pár minut) je u terminálu zdarma, ne?
já jsem vloni parkoval fajn parking nebo tak nějak - Tuchoměřice na 5 dní za 450 kč v ceně dovoz a odvoz z letiště, naprosto parádně.
já jsem vloni parkoval fajn parking nebo tak nějak - Tuchoměřice na 5 dní za 450 kč v ceně dovoz a odvoz z letiště, naprosto parádně.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

když jedu pro někoho na letiště počkám na benzínce co je před letištěm a pak vyjedu zdarma bud nahoru nebo dolu podle toho odkud letí
Jinak taxi z letiště nasrat AAA jakmile nejedete do centra, prostě vás neveznou, nebo dělají jak nejdřív... tenhle kolega pak druhý kolega pak koordinátor je to banda ubožáků..dělám to tak, že se domluvím s řidičem Tic Tack když mě veze z práce na letiště oni mají letištní applikaci v mobilu a frr čeká na mě s tabletem jen co vylezu a nazdar
Jinak taxi z letiště nasrat AAA jakmile nejedete do centra, prostě vás neveznou, nebo dělají jak nejdřív... tenhle kolega pak druhý kolega pak koordinátor je to banda ubožáků..dělám to tak, že se domluvím s řidičem Tic Tack když mě veze z práce na letiště oni mají letištní applikaci v mobilu a frr čeká na mě s tabletem jen co vylezu a nazdar

-
- Aktivista
Parkuju přímo na letišti, teď už jsou ty ceny za rozum, hodně cestovek to dává i "zdarma" k zájezdu. Když někoho vyzvedávám, tak je tam tuším 15min. zdarma a 50kč/h, což je pohoda 

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
- bruce.batman
- Nováček
-
- Nováček
Přesně, jak píšeš. Na vysazení a nabrání někoho máš, myslím, nějakých 15 minut zdarma. Ale teda jinak najít nějaký normální parkování dá zabrat. Já koukám na tyhle webovky, kdyby někdo potřeboval.