jinak koukám, že byla malá účast na sprintech, jen 11 startujících...
to nejel ani Lusťa, který to má "pár kiláků"?

Moderátoři: šulda, Moderátoři
no právě proto,že to byla čtyřkolka,ten rozdíl ve výkonu motoru musí být obrovský, když to dvoukolka doženeKornout píše:MirekX píše:rychlost v cíli o více než 20km/h vyšší než druhý v pořadí, to je masakr
velká gratulacedruhá byla čtyřkolka
To bych neřekl, rozdíl ve výkonu a váze musí být aby ho dohnal, ale nechápu proč se divíš koncové rychlosti, podívej kolik má koncovou rychlost Mvole s čajdou a já se svojí Octou udělám v cíly 150km/h, jenže právě ty starty. Ono udělat se čtyřkolou 150km/h chce pořádný stádo koníků. O tom že zlatka je naložená není pochyb, ale čtyřkolo má obrovský ztráty a to co neudělá na startu pak nedožene. Tak nechápu proč se divíš rozdílu v rychlosti. Rychlost musíš porovnávat předokolky s předololkama a čtyřkolky s čtřkolkama, jinak to nic neřekne, leda by jsi měl koeficient pro mechanický ztráty.MirekX píše:no právě proto,že to byla čtyřkolka,ten rozdíl ve výkonu motoru musí být obrovský, když to dvoukolka doženeKornout píše:MirekX píše:rychlost v cíli o více než 20km/h vyšší než druhý v pořadí, to je masakr
velká gratulacedruhá byla čtyřkolka
Tak bavíme se o rychlosti a ty zase do toho pleteš časy, ke kterým jsem se vůbec nevyjadřoval. Reagoval jsem pouze na porovnání rychlosti 1 vs.2a3 místo, což je naprosto blbost.MirekX píše:já se vůbec nedivím, jen je z výsledku naprosto jasné, který motor je na tom líp. A to dost výrazným způsobem.
Pokud je čtyřkola podle tebe vlastně špatná (těžší, ztráty..) tak proč ji tam mají skoro všichni?
Na tak krátký trati se rozdíl ze startu blbě dohání.a já jsem strašně rád, že je vidět, že peníze nejsou všechno.....
Určitě by bylo dobré oddělit od sebe TDI s nitrem a bez nitra s tím naprosto souhlasím.Kornout píše:Možná bych měl návrh na příští rok, v kategorii diesel by se jelo bez nitra a kdo má nitro, tak by si to mohl potom ještě odjet jednou ve speciálech, nebo v kategorii nad 2,5l, protože potom lidi jako je Kosťa, Picaso nebo pajin nemaj absolutně šanci a pochybuju, že do těch aut budou cpát nitro.
Tohle není pravda. Jsou soutěžící, kteří si to sice koupí, protože vědí, že je nutnost, ale pak brečí jak je to drahý a že by to nebylo potřeba, kdyby se udělalo více kategorií....Pikaso píše:Nejde tady o prachy ty nejsou žádný problém.Jde o to aby jela srovnatelná auta proti sobě jako v kategorii benzín,toť vše.