P.S.:výsledky jsou tady .. http://www.mimonskevalky.cz/
Po Mimoni - dojmy, fotky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Proboha, na jakej vykon to trapis?
Vis jak to delaji u formule? Pry, ze kdyz je po zavode soucastka malo opotrebovana, tak je moc pevna a draha a je treba ji zeslabit. Idealni soucastka by se pry mela rozpadnout pri projeti cilem.
V Tvem pripade mi prijde, ze se snazis o opak. Aby se soucastka rozpadla po projeti startem.
Vis jak to delaji u formule? Pry, ze kdyz je po zavode soucastka malo opotrebovana, tak je moc pevna a draha a je treba ji zeslabit. Idealni soucastka by se pry mela rozpadnout pri projeti cilem.
V Tvem pripade mi prijde, ze se snazis o opak. Aby se soucastka rozpadla po projeti startem.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
myslim ze zrovna tobe by ho stejne nepucilDukes píše:Sakra zrovna pucuje auto a ja tam nejsemvendiska píše:Pán dieselpowerů byl ve velmi dobré náladě a tak ve svém Ventu nechal svézt několik příznivců stejného vyznavačství. Pokaždé vylézali s nadšeným objičejem.
Takže jsi asi něco prošvihl![]()
ja se svez a super, sice clovek musi chvilku pockat nez to velky turbo zacne foukat ale pak je to super zatah
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp

Jak startem? Sme byli skoro v půlce.lt.kubosh píše:Proboha, na jakej vykon to trapis?
Nejsem pilot F1, Sato jo a taky to nikdy nepochopil.
Přístě nepojedu naloženej a v šesti lidech.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Bóďa píše:Jak startem? Sme byli skoro v půlce.lt.kubosh píše:Proboha, na jakej vykon to trapis?
V Tvem pripade mi prijde, ze se snazis o opak. Aby se soucastka rozpadla po projeti startem.![]()
Nejsem pilot F1, Sato jo a taky to nikdy nepochopil.![]()
Přístě nepojedu naloženej a v šesti lidech.
No, ale priznej barvu. Na koik jsi tem motorum nakladal?
Dodge Challenger 6.4 V8