škubání tdi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mindo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mindo »

Skontroluj si poistky a magnetický ventil na klapku v saní či nie je odpadnutý na výfuku
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Jestli to před nedělalo a po výměně dělá tak bych tam na zkoušku prdnul starý trysky.
Aktivista

Příspěvek od avatar »

pride mi ze nafta. \bud spatne udelane mapy nebo netece nafta

muze tect i hodne ale toby hodne kourilo
PajaGolfIV
Přispěvovatel

Příspěvek od PajaGolfIV »

jj je to takovy cukani jako kdyby dosla nafta..s jenze soft delal mvolesko a jese ho pote nekolikrat kontroloval a nahraval i jiny a stejne cuka....origo trysky tam taky uz byli a nepomohlo :roll:
Venca
uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca »

Jo, jo konečně to z tebe vylezlo. Když ti někdo "nalejvá", jak píšeš, různé softy, pak to nemůže vypadat jinak. Ten soft se musí dělat na konkretní vozidlo, bude to zřejmě sw záležitost.
Ale jestli jsi přesvědčen, že to není řídícím vstřikem, naftovým filtrem ani softem, pak vymontuj hlavu čerpadla a na přívodu je malé mosazné sítečko. To vydloubni a vyhoď, není tam zapotřebí a může být přicpané a to pak dělá tu závadu, kterou popisuješ.
Nechce se mi také věřit, že řídící vstřik je zdravý, když ti na něm VAG vypisuje závadu. Ale to musíš vědět ty , sám si přiděláváš práci, když zjištěnou závadu zcela neodstraníš a hledáš pořád jinde. :(
mvolesko2
Přispěvovatel

Příspěvek od mvolesko2 »

Venca píše:Jo, jo konečně to z tebe vylezlo. Když ti někdo "nalejvá", jak píšeš, různé softy, pak to nemůže vypadat jinak. Ten soft se musí dělat na konkretní vozidlo, bude to zřejmě sw záležitost.
Ale jestli jsi přesvědčen, že to není řídícím vstřikem, naftovým filtrem ani softem, pak vymontuj hlavu čerpadla a na přívodu je malé mosazné sítečko. To vydloubni a vyhoď, není tam zapotřebí a může být přicpané a to pak dělá tu závadu, kterou popisuješ.
Nechce se mi také věřit, že řídící vstřik je zdravý, když ti na něm VAG vypisuje závadu. Ale to musíš vědět ty , sám si přiděláváš práci, když zjištěnou závadu zcela neodstraníš a hledáš pořád jinde. :(
musim te vyvest z omylu, nikdo nic nenalejva v aute je originalni soft mnou upraveny, jedine co bylo ze se tam nahral uplny original aby se vyloucila chyba v uprave softu (kterou jsem stejne nepripoustel ale pro klid majitele) samozdrejme auto cuka i s original softem s original tryskama , i s tryskama fratelli bosio RACE 520 (ktere zapujcil HOLZ)

na vagu mi obcas neukazoval predvstrik na volnobeh, ztoho jsem usoudil ze je spatny ridici vstrik, snimac otacek na klice (krouzek nebo cidlo) a nebo kabelaz, vstrik je tam asi uz 4 takze ten muzeme vyloucit

HOLZ stravil stimto autem cca 2 dny a vyzkousel a zmeril co se dalo a nanic neprisel
Venca
uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca »

Mno, nikoho nechci v tomto případě samozřejmě napadat, proto jsem psal, je-li přesvědčen, že to, co už podnikl pro odstranění závady je nyní v pořádku, co má dle mého názoru podniknout dál. Ani vlastně nevím, zda to sítko už Holz neodstranil, informace jsou kusé.
Také mám pocit, že by chyba mohla být v přerušeném, či volně upevněném kabelu, kde spoj způsobuje chvílemi velký přechodový odpor. ;)
PajaGolfIV
Přispěvovatel

mvolesko konecne uvedl vse na spravnou miru.... ;) presne tak
teabe
Přispěvovatel

Příspěvek od teabe »

Tohle mi začalo dělat asi před týdnem.Začalo mi odcházet čerpadlo.Nastartuj,vem si šroubovák a přilož ho na nějaká místa na čerpadle a poslouchej,jestli ti tam něco neskřípe.Napíchni na vag a pozoruj měřené hodnoty,skupina myslím 001 - 003
PajaGolfIV
Přispěvovatel

a kam presne ten sroubovak prilozit??
PajaGolfIV
Přispěvovatel

porad cuka... :roll: nikdo nic ???:
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

naloguj predvstrek za jazdy.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
teabe
Přispěvovatel

Příspěvek od teabe »

PajaGolfIV píše:porad cuka... :roll: nikdo nic ???:
To je těžký takhle radit,chtělo by to na VAGinu skouknout hodnoty.Co váha vzduchu? Před měsícem přijel na dílnu GIII s motorem Octa 1.9tdi 66kw s tím,že nechal nachipovat a nejede mu to,z ničeho nic mu začne cukat motor a při 120 to cuká tak,že musí zpomalit.Startoval auto na 3.pokus. Sranda byla v tom,že VAG hlásil jen netěsnost v sání a G80.Takže jsem mu zkoušel poupravit hodnoty v kódování řj,zvedl jsem mu startovací dávku a snížil otvírání AGRka,ale pořád to sem tam škublo,takže jediný,co mě napadlo,vyměnit váhu vzduchu.Půjčil jsem mu svojí starou váhu. Při vytočení do otáček mu to začalo strašně moc hulit,cukat,hulit,cukat.ZKusil jsem teda vymontovat svou váhu z octy (mám sice tdi,ale jezdím s váhou z 1.8i) a s tou už mu to jelo. :)
PajaGolfIV
Přispěvovatel

Teabe : a ty by ses mi na to mohl kouknout? nechci se v tom moc hrabat...:/
PajaGolfIV
Přispěvovatel

poradte prosim jeste jak mam udelat ten log.... :(
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“