tempomat - schéma návod k zapojení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- cippis
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Tak jsem se dneska do toho pustil podle výše uveřejněných návodů a vcelku z toho zase brzo vycouval. Jednotlivé návody na AFN se liší jak tady tak na jiných návodech, tak jsem se snažil být pozorný. Ale většina prezentovaných pinů jak na ĚCU tak i na svorkovnicích jsou obsazené. Moje odvaha vzít štípačka a na tento kabel přidělat další klesá se sílou svazku a rozporem v zapojení.
Mám origo kabeláž, která je zakončena plochýmu piny ( sameček) někam nasunout, většina nalezených svorkovnic vyžaduje samičky ( už je taky mám sehnaný), alespíše šmik a neletovat na již stávající kabel kterým je pin obsazen.
Chtěl jsem tedy požádat někoho o polopatické rady typu :
Kabel z pinu 6 svorkovnice tempomatu připojoj do svorkovnice ŘJ pin 19, nakrimpluj tam samici a cvakni to tam, nebo fikni kabel na pinu 35 a připoj kabel z pinu 2 ke stávajícímu kabelu.........
Nebo kdo mi to zapojí, rozborku a sborku krabice s ECU a svorkvnicemi už umím poslepu
Mám origo kabeláž, která je zakončena plochýmu piny ( sameček) někam nasunout, většina nalezených svorkovnic vyžaduje samičky ( už je taky mám sehnaný), alespíše šmik a neletovat na již stávající kabel kterým je pin obsazen.
Chtěl jsem tedy požádat někoho o polopatické rady typu :
Kabel z pinu 6 svorkovnice tempomatu připojoj do svorkovnice ŘJ pin 19, nakrimpluj tam samici a cvakni to tam, nebo fikni kabel na pinu 35 a připoj kabel z pinu 2 ke stávajícímu kabelu.........
Nebo kdo mi to zapojí, rozborku a sborku krabice s ECU a svorkvnicemi už umím poslepu

Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Skuste sa zaregistrovat na http://forum.auto-steuerung.de
V spodnej casti sekcie Downloads objavite skutocne poklady.
PS: Dakovne dopisy a kvetinove dary mi posielajte sukromnou postou.

V spodnej casti sekcie Downloads objavite skutocne poklady.
PS: Dakovne dopisy a kvetinove dary mi posielajte sukromnou postou.

Passat Variant 1.9 TDi, 85kW, ATJ, r.v.2000