Dětské soutěž pro VW Touran
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
- MirekX
- Aktivista
asi budu vypadat jako debil,ale mě se nedaří ten hlas dát. klikám jak prdlej a nic ??? 

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

- Anas
- Přispěvovatel
Diky hosi
Nejde abychom vihraly, ja jsem chtel Eniskce udelat radost, ja ji pak ukazu a prectu ji to jak jste ji podporovaly.
Eniska jak este zacla vnimat svet, tak jak videla znacku auta v novinach nebo nekde, tak hned rikala "auto" .. vijadrovala se na Honda (nase auto) .. znacku Toyota a rikala ji "Issam" tak se jmenuje muj bratranc a mnel Toyotu, a na Nissan rikala "Ahmad" to byl kluk nasich znamich.. a tak, v hrackastvy hned utikala a chtela auta misto panenek. ale ted us jdi to prislo us chce panenky , princezny a tak.
Jednou se hrala na net takovou hru ze musi zaparkovat auto, no bouchala do vsechno, a ja jsem jirikal "No, zenska ridi", smala se ze. vzdy mne vspomina na tu hru kde ridi jako zenska

Eniska jak este zacla vnimat svet, tak jak videla znacku auta v novinach nebo nekde, tak hned rikala "auto" .. vijadrovala se na Honda (nase auto) .. znacku Toyota a rikala ji "Issam" tak se jmenuje muj bratranc a mnel Toyotu, a na Nissan rikala "Ahmad" to byl kluk nasich znamich.. a tak, v hrackastvy hned utikala a chtela auta misto panenek. ale ted us jdi to prislo us chce panenky , princezny a tak.
Jednou se hrala na net takovou hru ze musi zaparkovat auto, no bouchala do vsechno, a ja jsem jirikal "No, zenska ridi", smala se ze. vzdy mne vspomina na tu hru kde ridi jako zenska

Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
aha já si říkal že nějak divně píšešAnas píše:Jsem v Dubai, pracuju tady us skoro 10 let, jinak narodil jsem se v Damasku a zil v Alepu (mesto na severu Syrie) do Dubai jsem prijel pro prace, Otec je Syran a matka je Ceska. tak jsem pul na pul

jinak jak je tedka v dubaii ?????
my tu máme 20cm sněhu

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

- Anas
- Přispěvovatel
No urcite divne pisu, per tomu ze jsem nikdy nesel do Cesky skoly (jen na 5 dny s bratrankem abych se nenudil doma
) ale jsem rad ze mi apon rozumite.
Tady ted v zime je hesky, asi kolem 25, rono trosku min, a odpoledne tak snad trosku vic. Jinak v lete je hrozne, vlchko a horko, us jsem videl na teplomere v aute 52 (i kdis ukazuje trosku vic) .. vsak muj logo ukazuje 49c.
20 cm snehu mam se na co tesit za 2 tydny. zvlast ze letim do Vidne pak autobusem do Brna, doufam ze nezmrznu

Tady ted v zime je hesky, asi kolem 25, rono trosku min, a odpoledne tak snad trosku vic. Jinak v lete je hrozne, vlchko a horko, us jsem videl na teplomere v aute 52 (i kdis ukazuje trosku vic) .. vsak muj logo ukazuje 49c.
20 cm snehu mam se na co tesit za 2 tydny. zvlast ze letim do Vidne pak autobusem do Brna, doufam ze nezmrznu

Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
[quote="Anas"]
20 cm snehu mam se na co tesit za 2 tydny [quote]
za 2 týdny tady u nás bude tak 1metr
klidně si udělej výlet so šumperka můžem skočit na pivo
(šumperk je cca 120km od brno na sever )
tady bude sněhu že ti te sníh klidně zabalím sebou do kufru
20 cm snehu mam se na co tesit za 2 tydny [quote]

klidně si udělej výlet so šumperka můžem skočit na pivo
(šumperk je cca 120km od brno na sever )
tady bude sněhu že ti te sníh klidně zabalím sebou do kufru

--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL