Na to fagt nešlo nic jiného odepsat.Luke píše:Ne já to nemyslel zas tak špatně, jen mě to přišlo vůči tomu kdo se ptal takový k ničemu. ale když sem si četl to, co ste doteď tady psali, tak sem se fakt musel smát. Nebojte, smysl pro humor mám taky
Žhavicí svíčky VW T5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Bugs.Bunny
- Aktivista
so ziarovkami uz nezacinaj !!!!!!Bugs.Bunny píše:Na to fagt nešlo nic jiného odepsat.Luke píše:Ne já to nemyslel zas tak špatně, jen mě to přišlo vůči tomu kdo se ptal takový k ničemu. ale když sem si četl to, co ste doteď tady psali, tak sem se fakt musel smát. Nebojte, smysl pro humor mám takyJe to téměř stejně složitá operace jako výměna žárovky.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
No to jsme tu zapoměli napsat.sehanel píše:Koukám, že s humorem se tady neplýtva! Nevím, zda z vás vtipálků je někdo na T5 zkoušel měnit, ono je spíš problém je vůbec najít, aniž se rozebere půl motoru
Po otevření kapoty zajistíme dostatek světla a lokalizujeme polohu žhavičů,...............................
Myslím, že dost lidí si tu pamatuje jak se mění žhaviče třeba na 1.6, 1.9 D, TD. Tam je někdy dost špatný přístup. Na T5 to jde pěkně a myslím, že přesný popis výměny svíček by zabral více času než samotná výměna.
opravdu v porovnání s některýma jinýma to je u T5 1,9 pohoda jazzPeete píše:mista je tam dost, ve srovnani s jinyma... jsou zerpedu, akorat nejsou videt, k tomu ti postaci uz zminovany dostatek svetla a popr. zrcatko, pak uz staci spravny naradi a hmat... motor je trosku niz a tak se musis ohnout pres chladicovku
-
Jirka Kužel
- Přispěvovatel