Žhavicí svíčky VW T5

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Bugs.Bunny
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Bugs.Bunny »

Luke píše:Ne já to nemyslel zas tak špatně, jen mě to přišlo vůči tomu kdo se ptal takový k ničemu. ale když sem si četl to, co ste doteď tady psali, tak sem se fakt musel smát. Nebojte, smysl pro humor mám taky :D
Na to fagt nešlo nic jiného odepsat. ;) Je to téměř stejně složitá operace jako výměna žárovky. (noteeth)
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

Bugs.Bunny píše:
Luke píše:Ne já to nemyslel zas tak špatně, jen mě to přišlo vůči tomu kdo se ptal takový k ničemu. ale když sem si četl to, co ste doteď tady psali, tak sem se fakt musel smát. Nebojte, smysl pro humor mám taky :D
Na to fagt nešlo nic jiného odepsat. ;) Je to téměř stejně složitá operace jako výměna žárovky. (noteeth)
so ziarovkami uz nezacinaj !!!!!!
sehanel
Nováček

Příspěvek od sehanel »

Koukám, že s humorem se tady neplýtva! Nevím, zda z vás vtipálků je někdo na T5 zkoušel měnit, ono je spíš problém je vůbec najít, aniž se rozebere půl motoru
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

sehanel píše:Koukám, že s humorem se tady neplýtva! Nevím, zda z vás vtipálků je někdo na T5 zkoušel měnit, ono je spíš problém je vůbec najít, aniž se rozebere půl motoru
No to jsme tu zapoměli napsat. (noteeth)
Po otevření kapoty zajistíme dostatek světla a lokalizujeme polohu žhavičů,............................... (rofl) (rofl) (rofl)

Myslím, že dost lidí si tu pamatuje jak se mění žhaviče třeba na 1.6, 1.9 D, TD. Tam je někdy dost špatný přístup. Na T5 to jde pěkně a myslím, že přesný popis výměny svíček by zabral více času než samotná výměna.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

mista je tam dost, ve srovnani s jinyma... jsou zerpedu, akorat nejsou videt, k tomu ti postaci uz zminovany dostatek svetla a popr. zrcatko, pak uz staci spravny naradi a hmat... motor je trosku niz a tak se musis ohnout pres chladicovku
Nissan Primera SW 1,9 DCi
alean
Přispěvovatel

Příspěvek od alean »

Peete píše:mista je tam dost, ve srovnani s jinyma... jsou zerpedu, akorat nejsou videt, k tomu ti postaci uz zminovany dostatek svetla a popr. zrcatko, pak uz staci spravny naradi a hmat... motor je trosku niz a tak se musis ohnout pres chladicovku
opravdu v porovnání s některýma jinýma to je u T5 1,9 pohoda jazz ;)
jenousch
Přispěvovatel

Příspěvek od jenousch »

A co u 2.5 TDI, je to stejně jednoduché?
Jirka Kužel
Přispěvovatel

Příspěvek od Jirka Kužel »

u 2,5 je to docela mrdarna chladiče ven :( a jestli si dobře pamatuju tak i sání
VW SHARAN
Fabie 1.4 TDI mvolesko soft
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Podobně jako žhaviče, je u R5 v T5 umístěn snímač teploty chladící kapaliny, je v mezeře mezi sacím potrubím 2-3 válce, pod ním, tohle měnit, tak mě trefí...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“