Napinacie klieste na ocelove pasky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

Tiger23 píše:kovačske stiepacky? a ako to ide ked je ta manzeta polyuretanova? NIE gumova.
já navštívil firmu univer brno a tam jsem koupil troje kleště dvoje na pásky a jedny na ocelové objímky kus stál asi 300 naprosto jiná práce

taky jsem to mastil kleštěma,

ještě sháním ten kužel na přetáhování manžet že nemusíš dávat dole kloub miloš
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Ked menis manzetu tak dat dole klb je uz naozaj to najmenej. A ja ked menim manzetu tak rozobrat, vycistit cely homos a dat donho novu grafitovu vazelinu je umna samozrejmost. Takze ten pneumaticky roztvaraci vejar na univerzalne silikovove manzety povazujem za bezpredmetny.
vento
Nováček

Příspěvek od vento »

bezpredmetny, pokiaľ nepríde renault 19, u ktorého sa ten kĺb zhodiť nedá ;) teda, neviem, ako je to u novších, prípadne u iných typov týcho áut, ale zhadzovať potom kôli tomu celú poloos, vypúšťať olej z prevodovky ... aaaaaaaaa :x
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Prave preto ine auta ako VW group a FIAT group nerobim.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

TDI tech píše:Ked menis manzetu tak dat dole klb je uz naozaj to najmenej. A ja ked menim manzetu tak rozobrat, vycistit cely homos a dat donho novu grafitovu vazelinu je umna samozrejmost. Takze ten pneumaticky roztvaraci vejar na univerzalne silikovove manzety povazujem za bezpredmetny.
ten vejar je pěkně drahý snad trojku za něj chtějí mně by stačil ten kužel,

a ten kloub propláchneš i na autě pojízdným mycím stolem a už se mi stalo že jsem kloub nesrazil , poloosu nedostal z převodovky podaří kde co miloš
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

Tiger23 píše:
Tom.s píše:
ROBIG píše:Ja na to používám štípací kleště. :)
Na gumovou manžetu jo, ale na ty plastové to nestačí za prvé je manžeta tvrdá za druhé páska dost robustní mám samodomo udělanou svěrku ti sem hodím foto když to půjde výroba tak 10 min cena nic měl jsem jí :D
nahod foto pre inspiraciu aj ostatnym......
Tady je to foto.Nekamenujte mě za zpracování.Byla to rychlá výroba aby se dodělalo auto :D
Obrázek
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“