A8 -4.0 Tdi rozvody- přípravky na zapůjčení

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pafka
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od pafka »

tyto přípravky , kdyby někdo měl , moc by to pomohlo, prosím ;) v AUDI je nechtěj rošťáci půjčit (LOL)

Obrázek
Obrázek
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

wojto33 píše:ale vyzera ten rozvod kur.a strasne. To nebude za 66euro (noteeth) (noteeth)
ty rozvody nejsou tak drahý jak by se zdálo...jeden řetěz cca 1500kč
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

zajímala by mě na konci celková cena opravy, aspoň řádově ;) , jinak, nešlo to udělat na autě, kdyby se shodil celej předek?
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

:) , původně jsem si to myslel taky , ale ty rozvody jsou zezadu
Obrázek
cena ? vůbec jsem nevěděl do čeho jdu ,a co to bude obnášet, raději dělám v klidu , než něco zničit, na autě toho mnoho nezůstalo, věechno je domontovaný, tahá se to ven i srámem ,jinak to ani opravdu nejde , není to tak hrozný , až na ty přípravky, a ten montážní stůl, pak upřesním co vše jsem měnil
Naposledy upravil(a) pafka dne 16 úno 2009, 22:52, celkem upraveno 1 x.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

aha, no z tý fotky to není poznat ;)
Mikky
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikky »

cau uz jsem to delal udelas to bez pripravku staci ti jen cepy do vacek a vyvazovaci hridele a v bloku je dira na OT.mel jsem podobny problem potkala se mi leva strana u ridice-A8 4.0tdi pri 220tis.km.mam na to doma jeste novy vstrik (noteeth)
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

[quote="Mikky"]cau uz jsem to delal udelas to bez pripravku staci ti jen cepy do vacek a vyvazovaci hridele a v bloku je dira na OT.mel jsem podobny problem potkala se mi leva strana u ridice-A8 4.0tdi pri 220tis.km.mam na to doma jeste novy vstrik (noteeth)[/quote
takže tentýž problém , olejový napínák řetězu, je víc namáhaný kvůli řemenu čerpadla
Mikky
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikky »

akorat uz ted nevim jestli ta dira na OT je v bloku nebo ve vane uz je to rok co jsem to delal a jestli budes sundavat vacky tak musis dat pozor na to prepruzeni kolecek ja si ty zuby oznacil nez jsem se vyndal.
Wector's
Přispěvovatel

Příspěvek od Wector's »

To máš dobré že na to máš čas...A jak dlouho už to děláš?
...
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

OT je skrz vanu , vačky jsem už pořešil jak to udělám , ale nenapsal jsi proč přeskočila? napínák nebo jsi nezjistil příčinu?
Mikky
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikky »

pafka píše:OT je skrz vanu , vačky jsem už pořešil jak to udělám , ale nenapsal jsi proč přeskočila? napínák nebo jsi nezjistil příčinu?
opravdu nevim vse jsem detailne kontrolaval vsechny kola absolutne netkla retez taky stejny jak vsechny ostatni,a vypinak jsem rozebral a taky absolutne v poradku,nekdy na nich vidis poskozeni nebo drazky nebo jak je to vylesteny ale tenhle byl jak novy,nepochopil jsem proc se to stalo,mel jsem hlavu ko vacky ko koniky ko hydra ko ventili ko.resil jsem to motorem protoze ty dily vychazely co jiny motor.
Mikky
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikky »

mohl byt vytahany retez mozna,nemel jsem moznost ho porovnat,zmerit s novym,nebo mozna praskl konik nejak se tam blbe sprajcl a pribrzdil,zasekl vacku a bylo,nevim :P mel jsem praskly vsechny koniky po ty rane takze jsem to nemohl zjistit.
Mikky
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikky »

minuly tyden jsem delal motor A6 3.0tdi a rekl bych ze ty rozvody jsou na chlup stejny ;)
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Mikky píše:minuly tyden jsem delal motor A6 3.0tdi a rekl bych ze ty rozvody jsou na chlup stejny ;)
oprava-je to skoro stejný, a rozvod čerpadla je taky trochu jiný
Naposledy upravil(a) pafka dne 18 úno 2009, 21:13, celkem upraveno 1 x.
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Kolik ty rozvody na 3.0TDI vydržej?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“