Ford Mondeo Hořelo mi v motoru

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

taky bych se priklanel k baterce, kdyz vre, je to vybusnina
Nissan Primera SW 1,9 DCi
were
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od were »

Peete píše:taky bych se priklanel k baterce, kdyz vre, je to vybusnina
No to já si myslím taky,že to způsobila baterie.Ale z jakýho důvodu? K dyž altík nepřebíjel.A co jsem prohlížel kabeláž,tak žádné ohořelé kabely a ani vypálený,prostě nic. Jen od nádržky s br.kapalinou a váhou vzduchu.Ale to byla asi způsobeno ohněm samotným... (hm)
Jirka 600i
Sběrač informací

Příspěvek od Jirka 600i »

were píše:
Peete píše:taky bych se priklanel k baterce, kdyz vre, je to vybusnina
No to já si myslím taky,že to způsobila baterie.Ale z jakýho důvodu? K dyž altík nepřebíjel.A co jsem prohlížel kabeláž,tak žádné ohořelé kabely a ani vypálený,prostě nic. Jen od nádržky s br.kapalinou a váhou vzduchu.Ale to byla asi způsobeno ohněm samotným... (hm)
pokud tam draty jsou v poradku tak asi ano ale ta baterka taky sama od sebe nechytne
wojto33
Přispěvovatel

Příspěvek od wojto33 »

jj mozno daka vada v baterke alebo co a to tam skratlo a buum ...
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

málo vody a rozpad desek a mohla nastat rána od jiskry....
jednou jsem viděl víko i se špuntama 3m od baterky prostě sama bouchla...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

Ladas píše:málo vody a rozpad desek a mohla nastat rána od jiskry....
MNO hezký....je fakt,že nevím jak dlouho byla stará ta baterie,auto mám necelé dva roky, Ale vím,že byla BEZúdržbová
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

were píše:
MNO hezký....je fakt,že nevím jak dlouho byla stará ta baterie,auto mám necelé dva roky, Ale vím,že byla BEZúdržbová
měla šroubovací špunty nebo nic?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

Ladas píše:
were píše:
měla šroubovací špunty nebo nic?
neměla nic
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

Tak dnes jsme vyjel....zjistil jsem,že mi nefunguje ABS a nevím proč.Neví někdo,jestli má někde nějakou pojistku ....? a taky by mi moc pomohlo,jestli nemá někdo schéma nebo návod na origo autorádio 7000. Jen se rosvítí,ale na display nic nenaskočí. :x :x
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

were píše:Tak dnes jsme vyjel....zjistil jsem,že mi nefunguje ABS a nevím proč.Neví někdo,jestli má někde nějakou pojistku ....? a taky by mi moc pomohlo,jestli nemá někdo schéma nebo návod na origo autorádio 7000. Jen se rosvítí,ale na display nic nenaskočí. :x :x
Tak rádio už zase funguje :D samo se nějak zázračně uzdravilo..... ale ABS nechodí. poradí někdo kde začít hledat chybu? a ještě:na nádobce na brz.kapalinu vedou z víčka tři dráty?neví nekdo k čemu slouží a kam vedou? :?
Jirka 600i
Sběrač informací

Příspěvek od Jirka 600i »

zkousel sem tady dat obrazek z autodat ale neslo me to..tak u motoru by to mela byt pojistka cilso 7 takova zkosena pojiskovka a pak v aute by mela byt pojistkovka a tam to ja pojistka F22 ta u motoru je psana jako hlavni ABS control module...tak se na to podivej ..jinak draty co jsou na brzdove nadobce tak to je jen od snimace hladiny kapaliny..nevim o tom ze by to nejak souviselo s ABS..ale mozne je vsechno...co ja vim tak to jen rozveci kontrolku na palubovce ze mas malo kapaliny
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

A ještě: poradí mi někdo jakou mám zásuvku na diagnostiku? (noteeth) a pls kabílek a softík a je to snad asi už vše. už jezdím ale ..... jistota je jistota
:-)
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

were píše:
automacher píše:Aha (wallbash) (wallbash) Takže ten filc máš v poriadku . No ja neviem ale ako vydim tie šrobovaky na tom coolery na tej fotke tak ma to tak napadlo. :roll: :roll:
No ten filc to má už za sebou...shořel.ne teda celej,ale musel jsem ho vyškubat při hašení.Nemá nahodou někdo doma jeden navíc? :D
A nemá náhodou někdo na prodej nějakej nasávač vzduchu na kapotu? mám tam vypálenej "flíček" (noteeth)
TDI-Power
Přispěvovatel

Příspěvek od TDI-Power »

Myslím, že ti altík přebyl baterku a pokud byla špatně "moc" přelitá a bylo ještě ke všemu vedro tak to proste řachlo.
were
Přispěvovatel

Příspěvek od were »

TDI-Power píše:Myslím, že ti altík přebyl baterku a pokud byla špatně "moc" přelitá a bylo ještě ke všemu vedro tak to proste řachlo.
No už jsem tady psal,že altík bylpo el.stránce naprosto bez závady.A taky jsem písel,že baterie byla bezúdržbová.takže nevím,jak by se měla přelít.... Ale už jsem asi zjistil příčinu .... (wallbash) (wallbash) (wallbash) (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Ford“