Ford Mondeo Hořelo mi v motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
No to já si myslím taky,že to způsobila baterie.Ale z jakýho důvodu? K dyž altík nepřebíjel.A co jsem prohlížel kabeláž,tak žádné ohořelé kabely a ani vypálený,prostě nic. Jen od nádržky s br.kapalinou a váhou vzduchu.Ale to byla asi způsobeno ohněm samotným...Peete píše:taky bych se priklanel k baterce, kdyz vre, je to vybusnina

-
- Sběrač informací
pokud tam draty jsou v poradku tak asi ano ale ta baterka taky sama od sebe nechytnewere píše:No to já si myslím taky,že to způsobila baterie.Ale z jakýho důvodu? K dyž altík nepřebíjel.A co jsem prohlížel kabeláž,tak žádné ohořelé kabely a ani vypálený,prostě nic. Jen od nádržky s br.kapalinou a váhou vzduchu.Ale to byla asi způsobeno ohněm samotným...Peete píše:taky bych se priklanel k baterce, kdyz vre, je to vybusnina
málo vody a rozpad desek a mohla nastat rána od jiskry....
jednou jsem viděl víko i se špuntama 3m od baterky prostě sama bouchla...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
měla šroubovací špunty nebo nic?were píše:MNO hezký....je fakt,že nevím jak dlouho byla stará ta baterie,auto mám necelé dva roky, Ale vím,že byla BEZúdržbováLadas píše:málo vody a rozpad desek a mohla nastat rána od jiskry....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Přispěvovatel
neměla nicLadas píše:měla šroubovací špunty nebo nic?were píše:MNO hezký....je fakt,že nevím jak dlouho byla stará ta baterie,auto mám necelé dva roky, Ale vím,že byla BEZúdržbováLadas píše:málo vody a rozpad desek a mohla nastat rána od jiskry....
-
- Přispěvovatel
Tak rádio už zase fungujewere píše:Tak dnes jsme vyjel....zjistil jsem,že mi nefunguje ABS a nevím proč.Neví někdo,jestli má někde nějakou pojistku ....? a taky by mi moc pomohlo,jestli nemá někdo schéma nebo návod na origo autorádio 7000. Jen se rosvítí,ale na display nic nenaskočí.![]()

-
- Sběrač informací
zkousel sem tady dat obrazek z autodat ale neslo me to..tak u motoru by to mela byt pojistka cilso 7 takova zkosena pojiskovka a pak v aute by mela byt pojistkovka a tam to ja pojistka F22 ta u motoru je psana jako hlavni ABS control module...tak se na to podivej ..jinak draty co jsou na brzdove nadobce tak to je jen od snimace hladiny kapaliny..nevim o tom ze by to nejak souviselo s ABS..ale mozne je vsechno...co ja vim tak to jen rozveci kontrolku na palubovce ze mas malo kapaliny
-
- Přispěvovatel
A nemá náhodou někdo na prodej nějakej nasávač vzduchu na kapotu? mám tam vypálenej "flíček"were píše:No ten filc to má už za sebou...shořel.ne teda celej,ale musel jsem ho vyškubat při hašení.Nemá nahodou někdo doma jeden navíc?automacher píše:Aha![]()
Takže ten filc máš v poriadku . No ja neviem ale ako vydim tie šrobovaky na tom coolery na tej fotke tak ma to tak napadlo.
![]()

-
- Přispěvovatel
No už jsem tady psal,že altík bylpo el.stránce naprosto bez závady.A taky jsem písel,že baterie byla bezúdržbová.takže nevím,jak by se měla přelít.... Ale už jsem asi zjistil příčinu ....TDI-Power píše:Myslím, že ti altík přebyl baterku a pokud byla špatně "moc" přelitá a bylo ještě ke všemu vedro tak to proste řachlo.