Suciastky MEYLE

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Mikky
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Mikky »

ja nevim ze by to byl nejaky zazracny vyrobce snad jedine ty cepy ramena,jinak loziska spatny po par kilometrech huci,desticky vsechny skoro piskaji spini,vsriky ze ctyr dva pravidelne uz na stolici chcijou,atd,nevim nevim snad jedine ty reklamy maji hezky (noteeth) Tak to je treba ma skusenost.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

sračka, už je nedáváme, hodně věcí se vrátilo, nevydrží ani HD čepy např. na Astry, nebrat, navíc někdy není ani nejlepší cena
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

v porovnání se starline neskutečně kvalitní ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

jedině tak, ale nemám porovnání, žádnej starline jsem nikdy nikam nedal
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

já jo když si to někdo donese ale je mi to proti srsti...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
laumar
Přispěvovatel

Příspěvek od laumar »

ja som pouzil gulove capy HD 35000 km zatial je to OK ! a teraz chcem meniť tlmice ale neviem ci meyle !
SEAT ALHAMBRA 1,9TDI,81kw/110hp,1999, AFN ,jednohmota, EGR-OFF , KAT-OFF , 440 000 KM
Mikky
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikky »

Huml píše:sračka, už je nedáváme, hodně věcí se vrátilo, nevydrží ani HD čepy např. na Astry, nebrat, navíc někdy není ani nejlepší cena
co si myslis o FEBI?me treba se zatim asi za tri roky nic nevratilo do dilny na reklamaci,ale spoustu lidi tu pise ze jim to taky nevydrzi ze jsou to sracky tak nevim zda nekopili nekde nejaky treba prebaleny nebo ja nevim proto se ptam :?dal jsem si je asi pred 2 lety i na mercedesa na ecko a zatim drzi a to auto taky neni zrovna nejlechci.
Misík
Přispěvovatel

Příspěvek od Misík »

Napr ja davam do naprav Golf 4,alebo octavia I...Do ramena zadne ulozenie meyle a spokojnost ale daval som tam zakaznikom aj Febi a tie sa natrhavali.Od vtedy tam len meyle.
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
vwento
Nováček

Příspěvek od vwento »

ja na meyle nadavam kde muzu, menil sem zhavice- jeden odesel za tyden, zbytek do mesice.pak sem dal bosch a uplne v poho.. menil sem meyle kliku na dverich-vydrzela 2 dny a pak sem se nemohl dostat do auta. Menil sem trysky meyle ve vstricich a zvuk a starty to melo horsi nez kdyz tam byly bosche co mely najeto min 100000... vse na GII TD. proste na tuto znacku uz nikdy nesahnu..
Vento TD
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

Febi je dobrý, jeden čas byly taky problémy, ale těžko říct jestli to zas nebyly nějaký kopie, viděl jsem jeden článek jak se to dá poznat, ale už je to dýl a od tý doby je pokoj, žádnej problém poslední dobou nemám
Mikky
Přispěvovatel

Příspěvek od Mikky »

Huml píše:Febi je dobrý, jeden čas byly taky problémy, ale těžko říct jestli to zas nebyly nějaký kopie, viděl jsem jeden článek jak se to dá poznat, ale už je to dýl a od tý doby je pokoj, žádnej problém poslední dobou nemám
ja s nima prave taky zadny problemi nemam daval jsem na svoje i loziska uz mam 80tis a to jezdim s 18 koly a mam zelezny podlozky 3.5cm takze dostavaj docela zabrat a dobry drzi ;) ja si pamatuju ze kdyz tu nebyli jeste prodejci dilu tak jsem jezdil do nemecka a tam uz mi prave davali FEBI a ja s tim byl spokejenej uz tenkrat.
laumar
Přispěvovatel

Příspěvek od laumar »

a podla vasich skusenosti , co sa oplati brat od MEYLE ?
SEAT ALHAMBRA 1,9TDI,81kw/110hp,1999, AFN ,jednohmota, EGR-OFF , KAT-OFF , 440 000 KM
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Bral jsem od nich nějaký díly na MB, na nápravu a byly v tom ložiska INA tedy originál ale jinak kvalitu neposoudím.
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

Kamarád chce dat brzdy na BMW E39 od Meyle montovali ste ich nekdo alebo máte na aute aby to nebyly nejaké perníky a budeme muset po 10000Km menit znovu dík
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“