taky mám stojatou .-) užasná vecička jen si musim dodeat kříž1pavel píše:mám ji na stojato je to podle mě lepší , když štípu táta nestíhá vozit špalkyeste píše:já dělam 50- 60 m3 a stači mi bohate normální štípačka sice kupovana ale 6 tun mi rozsekne vše1pavel píše:kolik děláte dřeva ,že se vám vyplatí dělat tuhle potvoru , já mám "malou štípačku" samo domo a na mejch 10 m3 to bohatě stačí
Sikovny pomocnik
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
VW T5 GP 103 KW long
chlapy když už ten matroš mám doma tak proč toho nevužít že
a pokud to budu stavět tak počítám s tím že budu bouchat aj ostatním lidem at z toho taky něco je !!
kydž se mi to válí doma už takovu dobu tak tedka to zužitkuju
no jo zaklad je nic nevyhazovat "co kdyby se to mohlo jednou hodit "
a pokud to budu stavět tak počítám s tím že budu bouchat aj ostatním lidem at z toho taky něco je !!
kydž se mi to válí doma už takovu dobu tak tedka to zužitkuju
no jo zaklad je nic nevyhazovat "co kdyby se to mohlo jednou hodit "
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

este píše:taky mám stojatou .-) užasná vecička jen si musim dodeat kříž1pavel píše:mám ji na stojato je to podle mě lepší , když štípu táta nestíhá vozit špalkyeste píše:já dělam 50- 60 m3 a stači mi bohate normální štípačka sice kupovana ale 6 tun mi rozsekne vše

G4 ARL chip Reesha , turbo - Oleg turbopower (2,... bar )
140 KW 435 nm ( na ježdění do práce ideál )( bude na prodej )
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
Problem je ze mne kamos nosi drevo zadarmo a viete si to asi predstavit ze preco je zadarmo. Sami dub, buk, hrab, klen velky a tazky proste velmi tazko spracovatelny. Nieje toho sice vela, ale take tvrde drevo da uz riadne zabrat. Musim cely stroj aspon min. dvojnasobne predimenzovat oproti originalu. Dub a buk by ta masinka este asi zvladla ale ked by stym mali porcovat hrab a klen tak by si ani neskrtla.
zatím jsem neměl problém něco nerozštípnout a beru občas hodně prorostlej dub a jiný tvrdý dřevo co se nechce a nejde nikomu ručně štípat a radši mě ho daj, ale je fakt že to občas stojí za to kor když to nechá někdo pořádně proschnout 

škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
A nejen na drevo to pouzivas, vid? Jen se pochlub1pavel píše:zatím jsem neměl problém něco nerozštípnout a beru občas hodně prorostlej dub a jiný tvrdý dřevo co se nechce a nejde nikomu ručně štípat a radši mě ho daj, ale je fakt že to občas stojí za to kor když to nechá někdo pořádně proschnout

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Forest píše:A nejen na drevo to pouzivas, vid? Jen se pochlub1pavel píše:zatím jsem neměl problém něco nerozštípnout a beru občas hodně prorostlej dub a jiný tvrdý dřevo co se nechce a nejde nikomu ručně štípat a radši mě ho daj, ale je fakt že to občas stojí za to kor když to nechá někdo pořádně proschnout

škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4
škoda 120 L zábava
G7 GTD náhrada za G4