no je tam to riziko. treba to najprv rozobrat. alebo DEDAN píše:U audi mi potvrdily, že sada z Touarega tam pasuje, ale že bejvá vydřená i hlava kompresoru a ta v té sadě není. Tak že to nemusí vždy pomoct.
Asi du do novýho z DE.
A6 allroad
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A čo obsahuje tá sada? Ja som ten kompresor opravoval kamošovi na Turkovi 2003 sa mu zlepilo relé a kompresor dostal na frak ,vytrhlo mu hadicu a asi sa dosť prehrial tak už len hrkotal
,ale zohnal som novú hlavu aj s piestom za 120 € a vymenili sme to ,ale už by som piest nemenil kludne stačí krúžok ,ked ho chceš vybrať aj s ložiskom musíš odnitovať bočný plech a potom odkrúcať z klukovky dopredu ,dozadu a tak, ináč ho určite odtrhneš Je to pakáren ,ale zadarilo sa ...

- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Jezdit se nedá, protože jak to zvedneš abys kompresor vyndal, tak ti to padne automaticky až dolu.
Jestli ti to při delšim stání neklesá, mohl bys zkusit před zvednutim odpojit baterku a po vymontování zapojit.
Jednotka je stále pod napětim a hlídá výšku i "bez klíčku"
podle katalogu by ta sada na tuarega měla bejt 7L0 698 030
Jestli ti to při delšim stání neklesá, mohl bys zkusit před zvednutim odpojit baterku a po vymontování zapojit.
Jednotka je stále pod napětim a hlídá výšku i "bez klíčku"
podle katalogu by ta sada na tuarega měla bejt 7L0 698 030
***VAG,PSA,Renault***
Zdar, nevíte někdo jestli nebude kompresor stejný i na BMW (E60-530), má najeto necelých 300t ? Taky řeším kde sehnat opravnou sadu. Díky
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
Máš s tím nějakou zkušenost. Někde jsem četl, že by měl být stejný kompresor z X5 a Tuarega, no a od X5 k 530 už zase tak daleko není.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.