no já už ji mám zas před barákem přidáš plyn na mac a varojí se mraky bublina a pal pěna a konec něco mezi nádržá a filtrem aqsi sací koš uvidíme milošdeflector píše:Co se tyka bublin v palivu tak s tim problem nemam..asi to bylo chvilkove,ale zitra projistotu mam v planu jet do hornbahu pro pruhlednou dvouplastovou hadicku ..jinak, ja mam taky 55kw a oproti te co si mel me na smes oleje a nafty jede o neco lip..zda se me ze jde lip do otacek..slovacek.milos píše:já zrovna tu mareu zrovna měl taky td je to vcelku zdechlina na to že je tam turbo, snad 55 kW, jezdilo jen na kvalitní naftu a to co říkáš když jsem tomu naložil vyletěl oblak černého dýmu to zkus do sekce italské vozy si dát dotaz co stím, jestli je na čerpadle snímač zátěže a jde ji ubrat
já tam jen řešil něco jako nouzák ale bylo to filtrem paliva, dej si tam tu průhlednou hadici a uvidíš sám jde i navést obloukem na sklo a máš jasno pokud tam jde poříd nafta bez bublin a máš potíže tak to bude asi v čerpadlemiloš
První nalití
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Aktivista
lol..moc sem toho nepochopilslovacek.milos píše:no já už ji mám zas před barákem přidáš plyn na mac a varojí se mraky bublina a pal pěna a konec něco mezi nádržá a filtrem aqsi sací koš uvidíme milošdeflector píše:Co se tyka bublin v palivu tak s tim problem nemam..asi to bylo chvilkove,ale zitra projistotu mam v planu jet do hornbahu pro pruhlednou dvouplastovou hadicku ..jinak, ja mam taky 55kw a oproti te co si mel me na smes oleje a nafty jede o neco lip..zda se me ze jde lip do otacek..slovacek.milos píše:já zrovna tu mareu zrovna měl taky td je to vcelku zdechlina na to že je tam turbo, snad 55 kW, jezdilo jen na kvalitní naftu a to co říkáš když jsem tomu naložil vyletěl oblak černého dýmu to zkus do sekce italské vozy si dát dotaz co stím, jestli je na čerpadle snímač zátěže a jde ji ubrat
já tam jen řešil něco jako nouzák ale bylo to filtrem paliva, dej si tam tu průhlednou hadici a uvidíš sám jde i navést obloukem na sklo a máš jasno pokud tam jde poříd nafta bez bublin a máš potíže tak to bude asi v čerpadlemiloš

-
- Aktivista
no kdyby me tam sli porad bubliny tak to nejede..ja myslim, ze se tam pres noc nekde pomalinku udelala u nejake hadicky bublina a ta me zastavila..potom co sem po chcipnuti nastartoval,tak uz to jelo normalne v pohode...ja mam filtr novyslovacek.milos píše:klávesnice v angličtině a divná tak problém,
no mám tu mareu, z nádrže jdou bubliny a když přidáš jde pěna a kpnec motor se zastaví nebo se mele na volnoběh prostě přisává vzduch a dost, palivový filtr je ok miloš
-
- Aktivista
no ono vyčistit to je asi málo je prostě nutno zkontrolovat vstřiky na tlakovačce tam vidíš otvírací tlak a taky jak ti přáší nebo uchcávádeflector píše:tak sme dnes s kamosem vycistili palivovou soustavu (nadrz, saci kos, sitka pred a za cerpadlem) a hlavne sme vycistily vstriky..pry byli dva "mokre" a asi nejspis proto to delalo..je to mozne?

-
- Aktivista
Milosi, me pripada ze temer pokazde kdyz me odpovis, tak odpovidas neco jineho nez to na co sem se ptal..cim to bude ?:-)slovacek.milos píše:odjedeš delší trasu a otevřeš víčko pokud si nádrž nepřisaje vzduch tak ne milošdeflector píše:Chtel bych se zeptat..jaky muze mit vliv na jidzdu vicko nadrze ktere nepropousti vzduch ani dovnitr ani ven..?
-
- Aktivista
slovacek.milos píše:jestli chceš nějakou kvalifikovanou odpověd tak napiš na čem to víčko je
jsou víčka které odvětrávají nádrž, jsou víčka které těsní nárž, a u novodobých aut jsou víčka které musí spnovat těsnost při podtlaku![]()
prostě není víčko jak víčko miloš
vicko nadrze u marea 1,9 td...me se jednalo spis o to, jestli to mohlo zpusobovat ty problemy ktere sem popisoval drive v tomto topicu..
-
- Aktivista
to víčko to nezpůsobovalo protože nemá takovou funkci ale asi se na tom sere odvětrávání nádrže je to ta tlustá hadice na deklu na nádržideflector píše:slovacek.milos píše:jestli chceš nějakou kvalifikovanou odpověd tak napiš na čem to víčko je
jsou víčka které odvětrávají nádrž, jsou víčka které těsní nárž, a u novodobých aut jsou víčka které musí spnovat těsnost při podtlaku![]()
vicko nadrze u marea 1,9 td...me se jednalo spis o to, jestli to mohlo zpusobovat ty problemy ktere sem popisoval drive v tomto topicu..
já se to snažil opravit ale nádrž byla tak zarezlá že bych pohřbil její úchyty tak jsem vrtl dvojku díru do odvětrávací hadice a bylo po problémech miloš
super odpoved..diky moc, tak sem si to predstavovalslovacek.milos píše:to víčko to nezpůsobovalo protože nemá takovou funkci ale asi se na tom sere odvětrávání nádrže je to ta tlustá hadice na deklu na nádržideflector píše:slovacek.milos píše:jestli chceš nějakou kvalifikovanou odpověd tak napiš na čem to víčko je
já se to snažil opravit ale nádrž byla tak zarezlá že bych pohřbil její úchyty tak jsem vrtl dvojku díru do odvětrávací hadice a bylo po problémech miloš

kazdopadneted jezdim s pootevrenym vickem nadrze a zatim je to v pohode,ale urcite se mrknu na to odvertavani..jeste jednou diky
-
- Aktivista
jj, taky na to mrknu..ono to problem delalo ale jen rano jak sem psal, po ujeti 200-400m napred ztratilo rychle vykon za bileho dymu z vyfuku a pak to prestalo jet coz byla otazka cca dalsich 50m. Po nekolikerem startovani se auto ale rozjelo a valilo uplne jako by nic,takze si myslim, ze problem s cerpadlem v nadrzi by problem byt nemel. Kazdopadne kdyz sem otevrel nadrz,tak to docela mohutne nasalo vzduch (zvuk jako kdyz otevres cocacolu)slovacek.milos píše:ještě máš v nádrži čerpadlo které ti čerpá palivo z nádrže do sacího koše musíš zjistit zda vrčí a když odšroubuješ dekl na nádrži pod sedačkama zda je v koši nafta,
nejlépe když máš nádrž skoro prázdnou, pokud je koš prázdný a nafta tam jen prolíná, čerpadlo se netočí tak to je jízda![]()
miloš