ked vymenim trisk+chip, kolko mozem mat max?
vcera som odmeral vykon programi VAG+Kpower a vyzera to takto

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kurde chlapi, na co tu na ten dieselpower chodíte. ČTĚTE!!!! Jsi na stránkách firmy, která se tím zabývá. Je to Reesha, kdo to prodává. Bobo se na to ptal minulý týden. Dej tam trysky 764. A tím bych zkončil. Když budeš chtít víc, bude zapotřebí turbo, budeš muset vyměnit tlakovou hadici, pak můžeš jít do čipu a odejde ti spojka, takže setrvák a lamela 1Z, přítlačák VR6.yeager píše:a kde sa daju objednat tie trysky, a kolko stoja?
reesha píše:Nazdar, příště sem nemusíš házet jeden příspěvek 4x.bobo píše:aha, a u mýho PD 100 koní, když budu chtít 150 koní stačí vyměnit trysky,turbo,sání a intercooler + chip ? Nebo ještě něco ? Na 150 se tohle už musí vyměnit,ne ? Sorry jestli se ptám znovu,ale pořád nevím,kde je ta hranice na výměnu hardwaruTDIPOWER píše: ..no pokud dobře čtu, tak každý máte jiný motor. Ty máč PD a yeager čerpadlo. Takže to nesrovnávej. 150 je moc. Bez ostatních komponentů bych nešel přes 130. A ještě....kolik má to auto najeto? .....jestli 1/4milionu, tak je třeba vyměnit trysky......a to už pak ani není třeba ten čip. Bude tam něco málo pod 130 jen s tryskama.....a bude to levnější.
U tvýho PD100 vyměň minimálně turbo. A s čipem můžeš mít 150hp.
Pokud vyměníš i ostatní věci, bude to jen k dobru.
čao
Můžeš mi třeba zavolat 608/950595 nebo napsat mail na info(zavináč)dieselpower.cz nebo napsat SZ.bobo píše:reesha píše:Nazdar, příště sem nemusíš házet jeden příspěvek 4x.bobo píše: aha, a u mýho PD 100 koní, když budu chtít 150 koní stačí vyměnit trysky,turbo,sání a intercooler + chip ? Nebo ještě něco ? Na 150 se tohle už musí vyměnit,ne ? Sorry jestli se ptám znovu,ale pořád nevím,kde je ta hranice na výměnu hardwaru
U tvýho PD100 vyměň minimálně turbo. A s čipem můžeš mít 150hp.
Pokud vyměníš i ostatní věci, bude to jen k dobru.
čaosorry jak se k tobě mohu objednat na čip a jaká je cena čipu ? Nebo je stejná jako na stránkách dieselpoweru ? dík
A s tou spojkou bych to tak nepřeháněl...on má 81kw a né 66kwTDIPOWER píše:Kurde chlapi, na co tu na ten dieselpower chodíte. ČTĚTE!!!! Jsi na stránkách firmy, která se tím zabývá. Je to Reesha, kdo to prodává. Bobo se na to ptal minulý týden. Dej tam trysky 764. A tím bych zkončil. Když budeš chtít víc, bude zapotřebí turbo, budeš muset vyměnit tlakovou hadici, pak můžeš jít do čipu a odejde ti spojka, takže setrvák a lamela 1Z, přítlačák VR6.yeager píše:a kde sa daju objednat tie trysky, a kolko stoja?
Nahoře v liště je ikona HLEDAT, tam si zadej co chceš najít a čti.
Ale ber to tak, že to co tu píšu je fakt.
...tak to bych taky rád věděl.....yeager píše:to mam teraz tak chapat, ze v 66kw je silnejsia spojka??váha píše: ...
A s tou spojkou bych to tak nepřeháněl...on má 81kw a né 66kw
a kolik tě stála nová ?TDIPOWER píše:...tak to bych taky rád věděl.....yeager píše:to mam teraz tak chapat, ze v 66kw je silnejsia spojka??váha píše: ...
A s tou spojkou bych to tak nepřeháněl...on má 81kw a né 66kw
....nicméně ať už máš pravdu nebo ne, já jsem měl taky 81kW a vydržela po čipu cca550km, takže bohužel
Koupil jsem vše starší v dobrém stavu a lamelu jsem nechal obložit. Celkem myslím 5-6tisíc.bobo píše:a kolik tě stála nová ?TDIPOWER píše:...tak to bych taky rád věděl.....yeager píše: to mam teraz tak chapat, ze v 66kw je silnejsia spojka??
....nicméně ať už máš pravdu nebo ne, já jsem měl taky 81kW a vydržela po čipu cca550km, takže bohužel
TDIPOWER píše:Koupil jsem vše starší v dobrém stavu a lamelu jsem nechal obložit. Celkem myslím 5-6tisíc.bobo píše:a kolik tě stála nová ?TDIPOWER píše: ...tak to bych taky rád věděl.....