Mimoňské války XV.

akce a srazy dieselpoweráků

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Fantik
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Fantik »

Taky gratuluju všem. ;)
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Akce byla skvělá, účas v dieselech snad největší ze všech kategorií..jenom škoda, že Luboš měl smůlu necelou desetinu na první místo, každopádně gratuluji všem :)

Lusťo bereš to moc vážně, stačí párkrát potrénovat a výsledek bude určitě znát :)
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

mě je jedno,jestli jsem první nebo desátej, nejde mi o umístění. Chtěl jsem zajet hezkej čas a nepovedlo se. To je celý.
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Tak příště ;)

Začátkem října bude nějaká akce, tak se tam ukaž :)
turboa3
Přispěvovatel

Příspěvek od turboa3 »

nedelej si težkou hlavu , taky jsem doufal v lepší čas a misto toho jsem to klasicky prohrabal a zazdil (wallbash)
audi a3 agr zatim 256PS a 548nm
seat leon ary zatim 241ps a 399NM
Audi a3 2.0 bkd 16v zatím 250ps
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Gratulace všem!
Pěkně se to rozdělilo- Nejrychlejší diesel měl Dieselpower, nejrychlejší diesel bez nitra od Chipfora... :)
Co nás ale může těšit všechny dohromady, je nejpoužívanější pohonná jednotka na naší drag scéně- 1.9TDI! :o 8)
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Akce luxusní, gratulace všem, bylo to moc pěkný a moc jsem si to užil, doufám že né sám.
47 aut dělalo klapy, klap, to je masakr, doufám že i diváci měly začouzený tváře a viděli, že nafta žije (LOL)
Ještě tady link na graf Michalova golfa, jsem zvědav kam až se ty výkonu budou posouvat http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... &start=510
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Sice jsem myslel, že začnu používat jinou předponu jednotky výkonu až u svého auta, ale asi už nadešel čas.
0,2MW už je pěkný výkon. (noteeth)
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Baťa1
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baťa1 »

ahoj gratulace zlatce :) a konkurenci a moc se mi to libilo bylo moc naftaku a nakonec i počasí vyšlo :D
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
mistr ve sprintu do3,5ben 2016
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

Akce dobra, pocasi az na par kapek vyslo, apson nebylo vedro, rekordni ucast naftaku ca47aut..

Skoda ze jsem nestihl registraci, ale stejne bych mel asi spatny cas v Pa. se davalo novy naftovy cerpadlo s pistkem a auto bylo rozhozeny...

Gratulace zlatce-dieselpower
, ktera opet zlepsila svuj cas na 12,5s.. i Lupo melo pekny cas 11,55s skoda ze vydrzelo pouhou jednu jizdu..

..prekvapil v m*olesko s peknym casem ..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
miš
Přispěvovatel

Příspěvek od miš »

JasteR píše:Akce dobra, pocasi az na par kapek vyslo, apson nebylo vedro, rekordni ucast naftaku ca47aut..

Skoda ze jsem nestihl registraci, ale stejne bych mel asi spatny cas v Pa. se davalo novy naftovy cerpadlo s pistkem a auto bylo rozhozeny...

Gratulace zlatce-dieselpower
, ktera opet zlepsila svuj cas na 12,5s.. i Lupo melo pekny cas 11,55s skoda ze vydrzelo pouhou jednu jizdu..

..prekvapil v m*olesko s peknym casem ..

Obrázek
Z fotografickýho pohledu super portrét ;)

Jsem rád, že vám přálo počasí, mi jsme se byli podívat v Budějovicích na broukách a takovej déšť jsem snad ještě nezažil (crazy)

Gratulace Zlatce, hezký čas...
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
sandokan
Nováček

Příspěvek od sandokan »

kdo vymyslel ten nesmysl ze kdo ma diesel 1,9tdi nitro bude na 2,5 disel !! to si bude delat zachvilku kazdej kdo chce ty kategorie
valis
Přispěvovatel

Příspěvek od valis »

sandokan píše:kdo vymyslel ten nesmysl ze kdo ma diesel 1,9tdi nitro bude na 2,5 disel !! to si bude delat zachvilku kazdej kdo chce ty kategorie
Diesel s nitrem a bez nitra rozdelenej bejt musi,to je bez debat.A dokud neudelaj primo kategorii Diesel Nitro,vymysleli to takhle.Nerek bych,ze je na tom neco spatnyho
sandokan
Nováček

Příspěvek od sandokan »

nerikam ze je natom neco spatneho ale co ti co maji audi bmw mercedes nad 2,5 tak jsou tam uplne zbytecny....jelikoz nitro je nitro!a nejaka nafta nad 2,5 ho nemuze dat tak jsi myslim kdyz jsi muzou menit skupinyjak chteji!!! tak at jsi udelaji vlastni nitro skupinu !! (hm)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

sandokan píše:....jelikoz nitro je nitro!a nejaka nafta nad 2,5 ho nemuze dat
BMW 335D, 3,0 R6 zaklad 210kW(286k)/4400RPM, kroutici moment 580/1750, s nijak drastickym chipem 330koni... takze zbyva uz jen jedine: odlehcit nebo umistit do jineho "prostredi"

Co by se asi tak stalo, pokud by snad doslo k uprave turbodmychadel (hm)

Jinak na rozdeleni nitro a bez bych si dovolil nesouhlasit, protoze nitro je jen dalsi forma ochlazeni a je to +- stejna cesta jako kdyz si nekdo hodi velky cooler do nadrze se (suchym) ledem.
Navic pri dnesnich cenach nevidim problem v montazi - kazdy ma tu moznost. Kdyz ma nekdo na hybridy za 20tis.+, pak musi mit jistojiste i na nitrosadu. Je to moznost jako si koupit velky chladic nebo jakakoliv jina uprava, ktera se tyka toho sameho motoru. Jestlize by si nekdo hodil dozadu tryskovy motor, pak bych namitky nejen chapal, ale i podporoval.

Nekdo tam hodi nitro, jinej to vykucha, ze kdyby vzal chrousta, tak je mrtvej ... nechapu, na co si tu hrajeme.

Nicmene o tomto bylo hadek dostatek, takze si uvedomuji, ze prichazim "s krizkem po funuse".

Nuze nezbyva konstatovat "slava vitezum, cest porazenym" a dodat jen, ze porazeny je kazdy, ktery si to pripusti ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Odpovědět

Zpět na „Akce/Srazy“