Mimoňské války XV.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Akce luxusní, gratulace všem, bylo to moc pěkný a moc jsem si to užil, doufám že né sám.
47 aut dělalo klapy, klap, to je masakr, doufám že i diváci měly začouzený tváře a viděli, že nafta žije
Ještě tady link na graf Michalova golfa, jsem zvědav kam až se ty výkonu budou posouvat http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... &start=510
47 aut dělalo klapy, klap, to je masakr, doufám že i diváci měly začouzený tváře a viděli, že nafta žije

Ještě tady link na graf Michalova golfa, jsem zvědav kam až se ty výkonu budou posouvat http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... &start=510
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Akce dobra, pocasi az na par kapek vyslo, apson nebylo vedro, rekordni ucast naftaku ca47aut..
Skoda ze jsem nestihl registraci, ale stejne bych mel asi spatny cas v Pa. se davalo novy naftovy cerpadlo s pistkem a auto bylo rozhozeny...
Gratulace zlatce-dieselpower, ktera opet zlepsila svuj cas na 12,5s.. i Lupo melo pekny cas 11,55s skoda ze vydrzelo pouhou jednu jizdu..
..prekvapil v m*olesko s peknym casem ..

Skoda ze jsem nestihl registraci, ale stejne bych mel asi spatny cas v Pa. se davalo novy naftovy cerpadlo s pistkem a auto bylo rozhozeny...
Gratulace zlatce-dieselpower, ktera opet zlepsila svuj cas na 12,5s.. i Lupo melo pekny cas 11,55s skoda ze vydrzelo pouhou jednu jizdu..

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Z fotografickýho pohledu super portrétJasteR píše:Akce dobra, pocasi az na par kapek vyslo, apson nebylo vedro, rekordni ucast naftaku ca47aut..
![]()

Jsem rád, že vám přálo počasí, mi jsme se byli podívat v Budějovicích na broukách a takovej déšť jsem snad ještě nezažil

Gratulace Zlatce, hezký čas...
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Diesel s nitrem a bez nitra rozdelenej bejt musi,to je bez debat.A dokud neudelaj primo kategorii Diesel Nitro,vymysleli to takhle.Nerek bych,ze je na tom neco spatnyhosandokan píše:kdo vymyslel ten nesmysl ze kdo ma diesel 1,9tdi nitro bude na 2,5 disel !! to si bude delat zachvilku kazdej kdo chce ty kategorie
-
- Aktivista
BMW 335D, 3,0 R6 zaklad 210kW(286k)/4400RPM, kroutici moment 580/1750, s nijak drastickym chipem 330koni... takze zbyva uz jen jedine: odlehcit nebo umistit do jineho "prostredi"sandokan píše:....jelikoz nitro je nitro!a nejaka nafta nad 2,5 ho nemuze dat
Co by se asi tak stalo, pokud by snad doslo k uprave turbodmychadel

Jinak na rozdeleni nitro a bez bych si dovolil nesouhlasit, protoze nitro je jen dalsi forma ochlazeni a je to +- stejna cesta jako kdyz si nekdo hodi velky cooler do nadrze se (suchym) ledem.
Navic pri dnesnich cenach nevidim problem v montazi - kazdy ma tu moznost. Kdyz ma nekdo na hybridy za 20tis.+, pak musi mit jistojiste i na nitrosadu. Je to moznost jako si koupit velky chladic nebo jakakoliv jina uprava, ktera se tyka toho sameho motoru. Jestlize by si nekdo hodil dozadu tryskovy motor, pak bych namitky nejen chapal, ale i podporoval.
Nekdo tam hodi nitro, jinej to vykucha, ze kdyby vzal chrousta, tak je mrtvej ... nechapu, na co si tu hrajeme.
Nicmene o tomto bylo hadek dostatek, takze si uvedomuji, ze prichazim "s krizkem po funuse".
Nuze nezbyva konstatovat "slava vitezum, cest porazenym" a dodat jen, ze porazeny je kazdy, ktery si to pripusti

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)