Kolega má automat,také se dá roztlačit?Ladas píše:přečti si 6tý příspěvek a hádej co se stane
RENAULT MEGANE startování!!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
spíš vem vercajk a oprav si startér
Aneb auto s píčou ve znaku motor plný zázraků

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Co mám opravovat na stertéru, když ten točí?! Chápeš, že ten startér točí jako blázen a přesto motor nenaskočí!!! Pokud by šel naprázdno řeknu pastorek. Pokud jen cvakal řeknu spínací cívka. Ale ten zmetek točí!!! Jinak ten Tvůj názor s tím znakem sdílím. Ale přestěŇ už dávat hádanky a jestli víš čím to je, tak prozraď. Pokud to není tajné. Přes týden s tím jezdil a na víkend mi to tu zase přistaví. Tak ať vím jakým směrem se ubírat.Ladas píše:spíš vem vercajk a oprav si startér
Tak jak to dopadlo? také jsem měl auto co nestartovalo a po výměně uhhlíků ve startéru vše ok! Docela dost jiskřil!!!!kaad píše:To Ti teť neřeknu, protože mi auto teprve dnes znovu doveze. Přes týden potřebuje jezdit ikdyž za cenu toho, že startuje třeba na desetkrát.m_toy píše:No hlavně pořád nevíme, jestli to chytá, když se to roztlačí nebo ne že ??
Zásah rána potopeno origoš to ví taky ale ostatním zbývá jen číst tápat a přemýšlettomape píše:Tak jak to dopadlo? také jsem měl auto co nestartovalo a po výměně uhhlíků ve startéru vše ok! Docela dost jiskřil!!!!kaad píše:To Ti teť neřeknu, protože mi auto teprve dnes znovu doveze. Přes týden potřebuje jezdit ikdyž za cenu toho, že startuje třeba na desetkrát.m_toy píše:No hlavně pořád nevíme, jestli to chytá, když se to roztlačí nebo ne že ??

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Takže pánové znovu tu mám toho frantickýho zmetka s tím, že občas nestartuje. Prostě dvacetkrát chytne nadrc a z toho točí, točí a h...o! Ikdyž to nechce chytnout, tak diagnostika mi nic nenačte. Zajimavý je i to, že ikdyž se v autě zamknu, tak normálně nastartuju. Nějaký odemknutí, zamknutí nemá na to vůbec žádný vliv. Připádá mi, že už si někdo hrál s imobilízérem. Na vaše rady roztlačit to když to nejde startnout jsem to zkoušel, ale nenaskočí. Asi mu poradím ať frantíka pustí někde ze skály. Máte snad lepší radu??? Díky.