debil jak má být

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

flekyc
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od flekyc »

puci píše:
flekyc píše:me se nedavno stalo neco podobnyho u Plzne, BMW 525D, zacinam ho davat, on zacina zrychlovat, kdyz vidi ze dostane na prdel, tak se na me zacina lepit a neuveritelne tomu dava a snazi se stihat, jelikoz mam KW zatacky pohoda, ale fakt sem myslel, ze on nekde vyleti. parkrat sem mu proslap brzdu a pak se na to vys.... mladej kluk s fotrovo autem, jak ja mu pral aby sel do policka...

a dalsi jobovecka byla v Kaznějově a tam me skoro pojel nakej malej Fiat, ale co ten v tom mel, to sem nechapal, bylo to beno, ale jelo to hodne dobre :-)
čo tak uno turbo, to ide jak kua.

ináč ja jazdím na ivecu daily a takých, čo mi pridávajú pri obiehaní reišim smerovkou do prava a tlačím to do poľa.pa pa
ee, tohle byl asi Fiat 128 nebo neco podobnyho, ale nejak sem to neocumoval, musel sem topit navic Uno turbo by me asi dalo, jel sem s tim a ta vaha je jeste brutalnejsi nez moje.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

MirekX píše:něco podobnýho jsem potkal, červená fóbie HTP. ale neslevil jsem a on přišel o levé zrcátko..... :D
Ale nepodřel sis bok auta? ;)
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

neodřel, plastový šmouhy šly benzínem naštěstí dolů, nabral jsem ho klínem a vylomil nahoru, čistá práce.... :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

flekyc píše:
puci píše:
flekyc píše:me se nedavno stalo neco podobnyho u Plzne, BMW 525D, zacinam ho davat, on zacina zrychlovat, kdyz vidi ze dostane na prdel, tak se na me zacina lepit a neuveritelne tomu dava a snazi se stihat, jelikoz mam KW zatacky pohoda, ale fakt sem myslel, ze on nekde vyleti. parkrat sem mu proslap brzdu a pak se na to vys.... mladej kluk s fotrovo autem, jak ja mu pral aby sel do policka...

a dalsi jobovecka byla v Kaznějově a tam me skoro pojel nakej malej Fiat, ale co ten v tom mel, to sem nechapal, bylo to beno, ale jelo to hodne dobre :-)
čo tak uno turbo, to ide jak kua.

ináč ja jazdím na ivecu daily a takých, čo mi pridávajú pri obiehaní reišim smerovkou do prava a tlačím to do poľa.pa pa
ee, tohle byl asi Fiat 128 nebo neco podobnyho, ale nejak sem to neocumoval, musel sem topit navic Uno turbo by me asi dalo, jel sem s tim a ta vaha je jeste brutalnejsi nez moje.
já vim co to bylo 127 turbo ;) http://www.youtube.com/watch?v=XakIQCLqbpw
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

MirekX píše:neodřel, plastový šmouhy šly benzínem naštěstí dolů, nabral jsem ho klínem a vylomil nahoru, čistá práce.... :)
Ajo, Sharan má dobrej naběrák od masky nahoru :D
puci
Aktivista

Příspěvek od puci »

bombastiq píše:
flekyc píše:
puci píše: čo tak uno turbo, to ide jak kua.

já vim co to bylo 127 turbo ;) http://www.youtube.com/watch?v=XakIQCLqbpw
niekomu to ináč drbe, to sú chlapci z italiancars, ale to ritmo jitrnice je fasa
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

jj abarth s lubošem pjekně řáděj a reproboy s nima (noteeth)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

no primo tohle auto to nebylo, ale je to tomu dost podobny. navic Repraka znam, to bych ho poznal :-) byli to nejaci mladi páskové a ja jim ujel :-)
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“