asi je to kazdymu jedno, ja hlasoval pro shell
vetsinou beru u shellu (tedka cena 29,90) ale minule jsem jel kolem macra a meli cenu 26.40 tak jsem neodolal, rozdil 3,50 na litr uz je v celkove castce hodne znat
Jaká je nejoblíbenější čerpací stanice ???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Aral, Benzina - ale jen ty nový pumpy, Shell a další zn. tankštely, bagety žeru všude
, jinde netankuju od tý doby, kdy jsem tankoval pouze nejlevnější benzín a nějak mi docházel a nebyl poblíž ani obchoďák ani JZD ani *** Oil a ani jiná podobně laciná pumpa. Tak jsem s nechutí zajel na Aral a natankoval jsem. Pár kilometrů po odjezdu z pumpy jsem zjistil, že se mi favoritek pikápek nedusí, jezdil jsem o půl až kvalt vejš, po přidání plynu se přidá plyn, a další podobný neobvyklosti. Samozřejmě klesla spotřeba...

- MirekX
- Aktivista
U pump teda netankuju, to přiznávám. Zelená nafta je zelená nafta. Jinak čisté 100% Meřo rovnou z výrobny, Bionaftu z Lanškrouna a podobný paliva.Když si zvyknete na vůni spáleného metyleteru (bionafta ještě v normě) tak pak na naftu je to hroznej smrad
Stavuju se u benzinek jen občas na jídlo (bagety všude skoro stejný) a dofouknutí gum (to je zoufalý, málokde to pořidíte sám a ještě blbě ukazují manometry)- super benzinka (nevím název) je na jednom kopci mezi Lovosicema a Mostem, mají tam digitální kompresor - nasadíte, nastavíte požadovanej tlak a už se to tam funí.
. Vždycky když tamtudy jedu, tak gumy zkontroluju a dám bagetu. A na nádrž najedu i 1400 km, tak zas často neplním

Stavuju se u benzinek jen občas na jídlo (bagety všude skoro stejný) a dofouknutí gum (to je zoufalý, málokde to pořidíte sám a ještě blbě ukazují manometry)- super benzinka (nevím název) je na jednom kopci mezi Lovosicema a Mostem, mají tam digitální kompresor - nasadíte, nastavíte požadovanej tlak a už se to tam funí.

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

-
- Přispěvovatel
Ja mam za to, ze v te dobe prispevku uz Aral neexistoval a je OMV, kde taky obcas tankuji a taky u ShelluserviceMan píše:Aral, Benzina - ale jen ty nový pumpy, Shell a další zn. tankštely, bagety žeru všude, jinde netankuju od tý doby, kdy jsem tankoval pouze nejlevnější benzín a nějak mi docházel a nebyl poblíž ani obchoďák ani JZD ani *** Oil a ani jiná podobně laciná pumpa. Tak jsem s nechutí zajel na Aral a natankoval jsem. Pár kilometrů po odjezdu z pumpy jsem zjistil, že se mi favoritek pikápek nedusí, jezdil jsem o půl až kvalt vejš, po přidání plynu se přidá plyn, a další podobný neobvyklosti. Samozřejmě klesla spotřeba...
A4 2.5TDI V6 Avant Quattro 2002 132kW 8E B6, manual 6-ti; all origo