Podmínky kolaudace dílny

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MirekX
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od MirekX »

bombastiq píše:tak mě teda prozraď jak můžou fungovat všemožný "řemeslníci " u sebe doma a mět na to živnosták a fungujou normálně ?? :?
jednoduše, nemají to jako provozovnu a nemají zaměstnance.

taky jsme kvůli hygieně bourali větrací otvor a kvůli hasičům se musel zazdít.... ještě že nechodí spolu... :) ale hygiena, to byly čůzy, panebože, když si vzpomenu.....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

MirekX píše:
bombastiq píše:tak mě teda prozraď jak můžou fungovat všemožný "řemeslníci " u sebe doma a mět na to živnosták a fungujou normálně ?? :?
jednoduše, nemají to jako provozovnu a nemají zaměstnance.

taky jsme kvůli hygieně bourali větrací otvor a kvůli hasičům se musel zazdít.... ještě že nechodí spolu... :) ale hygiena, to byly čůzy, panebože, když si vzpomenu.....
povídej přeháněj
VW T5 GP 103 KW long
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

MirekX píše: nemají to jako provozovnu a nemají zaměstnance.
není co řešit ;)
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Obi
Přispěvovatel

Příspěvek od Obi »

Nevím co řešíte,všechno jde,taky jsem tím prošel a nic bych tady nenafukoval.Kdo si hledá problémy,najde je. ;)
Audi 80 1,9tdi 81kw-ABT
e36power
Aktivista

Příspěvek od e36power »

O co jde tím wasserhospodářum??
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

o to že jsi firma a můžeš znečišťovat vodu co jse do městské kanalizace těžko odbouratelnými látkami (oleje,barvy atd.) ale když vyleje barvu do kanálu zahrádkář tak to je nesere...
co chceš v tomhle státě kocourkov...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

trochu to tu oživím,mám garáž a chci z toho udělat dílnu,co je vše potřeba,nebo se na to vysrat a podnikat bez provozovny?a jak je to pak když dojde kontrola a já vlastně nemám provozovnu?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Právě Tvůj případ je nejčastější, dotyčný chce férově podnikat, ale přehršel zákonů vytvořená kancelářskými krysami, které touto činností často pohrdají jen naženou dotyčné do intimity, protože jejich požadavky PROSTĚ NEJDOU SPLNIT..Pouze pokud by jsi rovnou nechtěl servis se všemi nevýhodami převyšujícími výhody..Vykašli se na to, sežerou Tě..A máš čas, nějakou dobu bude klid, než novodobí soudruzi upevní svou moc a zglajšaltují stát ke svému obrazu. Zatím potřebují zlikvidovat nezávislost informací, potom postavit do haptáku všechny úředníky, soudy a silové složky,a až si oddechnou po vykonané práci, půjdou na ty nezávislé ve všech směrech a to jsou živnostníci..Takže ty potom zavřeš jen garáž a budeš v klidu, na rozdíl od těch , kteří již mají toto podnikání rozvinuté na profi úrovni...EET byl jen předvoj, něco jako kopnutí do zadku okovanou botou, aby si nejen mecháni uvědomili, kdo tady bude pánem. Zažil jsem to, a 25 let jsem pracoval v pronajatých , někdy povolených, ale většinou utajených/možná i trpěných/ prostorách..Můj kámoš byl před pár dny v "autoservisu" v bývalém JZD, kde byly stropy vysoko ,/ aby tam vjel kombajn /a nemohl pochopit, jak tam mladí kluci v- 10C vůbec mohou makat a jsou tam od rána do večera...Povídá, tohle nechápu, že se někde nezašijou, že jim to zato stojí...Tak mu říkám, jo hochu oni nemohou , je to baví a nejsou to žádné SRAČKY" jako jiná část populace, ...která se často nechá vydržovat...A dodal, ty vole a za pár šupů, které chtějí za práci...Sorry, že jsem se tak rozepsal, ale tohle je téma, které se mě "velmi dotýká".. :)
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

PROSTĚ NEJDOU SPLNIT .. Všechno jde když se chce.
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

přesně tak,asi to bude boj,ale život je výzva :-D
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Tak ono to bude o kupeckých počtech, 1+1 jsou 2 a ne 3 ..
Umim to aby mě to uživilo ? Mám konkurenci ? Umim něco navíc ?
Pak můžeš investovat nebo přímo vydělávat.
A bez toho abys začal někde kdesi v dílně a získal potřebnou praxi asi dílnu za cca 5mega dělat nebudeš.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

my to máme ofiko vedený jako pneuservis, tam jsou snad nejmenší požadavky,byli tam před léty a od té doby pokoj ( tfujtfujtfuj). Je to areál bývalého JZD kde se dodnes povaluje stoletý bordel tak to nikdo moc neřeší
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A6TDI píše:PROSTĚ NEJDOU SPLNIT .. Všechno jde když se chce.
Není nad to, to vyzkoušet..Tyhle zkušenosti člověka zocelí, ale není to pro slečinky..
nepropadat panice...
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

To říká ten pravej , chlapy v tvých letech už to zabalili anebo mají zaměstnance v dávno zajetých servisech..
Což tvůj případ nebude.
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Podle mě nejlepší způsob je si najít člověka co dělá v tomto oboru poradenství, toho pozvat a nechat to jím zpracovat. Nestojí to zase tak moc a hlavně tihle lidi mají známé u hasičů, bezpečáků atd. Ti když pak přijdou a řeknou, aha, vám to dělal např. Jarda Bednář, tak to bude asi OK.... Moje zkušenost, samozřejmě že závady se vždycky nějaký najdou ale obvykle prkotiny a na to že jsou odstraněné už ani nikdo nepřišel...
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“