Právě Tvůj případ je nejčastější, dotyčný chce férově podnikat, ale přehršel zákonů vytvořená kancelářskými krysami, které touto činností často pohrdají jen naženou dotyčné do intimity, protože jejich požadavky PROSTĚ NEJDOU SPLNIT..Pouze pokud by jsi rovnou nechtěl servis se všemi nevýhodami převyšujícími výhody..Vykašli se na to, sežerou Tě..A máš čas, nějakou dobu bude klid, než novodobí soudruzi upevní svou moc a zglajšaltují stát ke svému obrazu. Zatím potřebují zlikvidovat nezávislost informací, potom postavit do haptáku všechny úředníky, soudy a silové složky,a až si oddechnou po vykonané práci, půjdou na ty nezávislé ve všech směrech a to jsou živnostníci..Takže ty potom zavřeš jen garáž a budeš v klidu, na rozdíl od těch , kteří již mají toto podnikání rozvinuté na profi úrovni...EET byl jen předvoj, něco jako kopnutí do zadku okovanou botou, aby si nejen mecháni uvědomili, kdo tady bude pánem. Zažil jsem to, a 25 let jsem pracoval v pronajatých , někdy povolených, ale většinou utajených/možná i trpěných/ prostorách..Můj kámoš byl před pár dny v "autoservisu" v bývalém JZD, kde byly stropy vysoko ,/ aby tam vjel kombajn /a nemohl pochopit, jak tam mladí kluci v- 10C vůbec mohou makat a jsou tam od rána do večera...Povídá, tohle nechápu, že se někde nezašijou, že jim to zato stojí...Tak mu říkám, jo hochu oni nemohou , je to baví a nejsou to žádné SRAČKY" jako jiná část populace, ...která se často nechá vydržovat...A dodal, ty vole a za pár šupů, které chtějí za práci...Sorry, že jsem se tak rozepsal, ale tohle je téma, které se mě "velmi dotýká"..

nepropadat panice...