Test PD trysek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
test PD trysek
Někde tu bylo psané o elektrice k vstřikum konkretně ukostření.
Já si myslím, že některé součástky by se neměly, jen tak každému prodávat.
S PD vstřiky to není tak jednoduché jak to vypadá.
Vždy před takovými akcemi lidi varujeme, ono není namontovat jako namontovat a se staršími věcmi je to složité.
Reklamaci bych neuznal a vůbec bych se tim netrápil.
PS: Davouch nic ve zlém, ale my jsme ti to říkali
S PD vstřiky to není tak jednoduché jak to vypadá.
Vždy před takovými akcemi lidi varujeme, ono není namontovat jako namontovat a se staršími věcmi je to složité.
Reklamaci bych neuznal a vůbec bych se tim netrápil.
PS: Davouch nic ve zlém, ale my jsme ti to říkali

Indy nezlob se na mě,ale jaký je rozdíl mezi tvojí montáží a montáží od kluka co dělá třeba ve škodovce?Když je někdo pečlivej a důkladnej,tak je to naprosto jedno.Ty jsi to taky nedal udělat někomu jinému!Jde jen o to zachovat postup který je daný a něco neomrdat!Si mě nasral,když ti nedá někdo vydělat,tak je všechno špatně!
Naposledy upravil(a) CATDAVID dne 19 říj 2009, 20:33, celkem upraveno 1 x.
To catdavid: zase jsi to nepochopil, já to myslel tak, že kdyby si to objednal třeba u mě, tak ho tyhle starosti vůbec nemusí zajímat, odjel by s funkčním autem, ale samozřejmě za to zaplatí, jako všichni ostatní
.
Já jsem mechoš a tudíž se o auto starám sám, ale rohlík a máslo si jdu koupit
.
Ty jsis to taky dělal sám a moc spokojený zrovna nejsi. Že? Ale vypadá to pěkně.

Já jsem mechoš a tudíž se o auto starám sám, ale rohlík a máslo si jdu koupit

Ty jsis to taky dělal sám a moc spokojený zrovna nejsi. Že? Ale vypadá to pěkně.
Já spokojenej sem,a jak by jako odjel,kdyby nefungovaly na 100%?Já jsem si to namontoval sám a vím,že to mám na 100% než abych to dával někomu jinému.Indi píše:To catdavid: zase jsi to nepochopil, já to myslel tak, že kdyby si to objednal třeba u mě, tak ho tyhle starosti vůbec nemusí zajímat, odjel by s funkčním autem, ale samozřejmě za to zaplatí, jako všichni ostatní.
Já jsem mechoš a tudíž se o auto starám sám, ale rohlík a máslo si jdu koupit.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Docela by mě zajímalo za kolik Boda vstřikovače prodal. Ve VW by to bylo ze "zárukou" a tandemem za cca 70000,-
Jak píše Indi. Kdyby to bylo i s montáží tak auto odjede funkční a takhle to může svádět jeden na druhého.
PD jednotky jsou problémové a myslím že po půl roce by reklamace nebyla úspěšná ani v autorizáku. ...... mluvilo by se cosi o špatném palivu apod.
Já osobně bych v tomto případě žádnou reklamaci neřešil ani náhodou.
Jak píše Indi. Kdyby to bylo i s montáží tak auto odjede funkční a takhle to může svádět jeden na druhého.
PD jednotky jsou problémové a myslím že po půl roce by reklamace nebyla úspěšná ani v autorizáku. ...... mluvilo by se cosi o špatném palivu apod.
Já osobně bych v tomto případě žádnou reklamaci neřešil ani náhodou.
-
- Aktivista