POZOR na levné a neprofesionální úpravy TDI!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
este píše:pánové začíná se to tu zvrhávat k OTano jak bylo napsáno drápek udělal chyby je mladej učí se ale asi by se měl učit radši na svým aute a postupne se třeba dostane na urroven reeshy a nebo nekoho podobnýho
mladej nebo ne, promiň ale tohle je HUMUS a né práce
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Smoke píše:este píše:pánové začíná se to tu zvrhávat k OTano jak bylo napsáno drápek udělal chyby je mladej učí se ale asi by se měl učit radši na svým aute a postupne se třeba dostane na urroven reeshy a nebo nekoho podobnýho
mladej nebo ne, promiň ale tohle je HUMUS a né práce
kdyz si to nekdo necha udelat na aute a jeste za to zaplati

to nemyslis vazne ne ? pral bych mu zakaznika jako je muj otec, protozek kdyby zjistil jak s nim vyjebal, udelal by z nej dva drabky. nevim jako co cekal: ze to projde? takovou reklamu uz si neodpare.este píše:pánové začíná se to tu zvrhávat k OTano jak bylo napsáno drápek udělal chyby je mladej učí se ale asi by se měl učit radši na svým aute a postupne se třeba dostane na urroven reeshy a nebo nekoho podobnýho
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
d
No a teraz moj nazor. Povedzte mi kto z vas sa narodil a vedel vsetko?
Chyby sa stavaju nie kazdy urobi obcas pruser aj mne sa to stava a to robim auta stale, tak mi tu nevravte. A inac nejako podozrivo vela chyb je na tej octe?
Chyby sa stavaju nie kazdy urobi obcas pruser aj mne sa to stava a to robim auta stale, tak mi tu nevravte. A inac nejako podozrivo vela chyb je na tej octe?

Golf 3 TDI 66kw, trysky p5O2, 12mm hlava,kat off,egr.off, IC vacsi, turbo gt 1749 Va, sanie PD 130, jednohmota pritlacak VR6, Vyfuk 55mm, soft by Drapek,
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft