já su nějakej přepracovanej, do práce jdu zítra a ten srázek se plánuje až za týden, to bych mohl asi bez problémů, jestli si chcete jít někam sednout a chlastat, tak to asi nebude dobrý tam přijet autem
Lidičky, tak mi do toho vlezla zkouška ve škole (profesor si usmyslel, že nás všechyn přezkouší v sobotu v době od 19:00 do 23:59 hod. teď mi přišel mail), takže musím do školy, ale pokud bych nějak stíhal budu se snažit se každopádně dostavit na sraz, takže zatím nehážu flintu do žita a doufám, že to dobře dopadne...
No tak to mužeme klidně udělat na parkovišti před TESCEM, tam nemusíme garantovat útratu a když na to přijde občerstvení je tam taky , počet návštěvníků určitě nenaplníme do omezení
Škoda O2, FL, 4x4, 1.9 BXE, zatím stock
VW CADDY, MY05, 1.9 BJB (Prodáno)
Toyota Landcruiser HDJ 80 12V (Prodáno)
Golf III, 1.9 TDI, 1Z, KAT a EGR off, Sprint 520 (Prodáno)
Škoda octavia L&K 1.9 TDI, AHF, Turbo TSA180 by André, puky TT, (Prodáno)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tak se nám to tady pěkně sere .Sobota je tu za chvilec a my ještě nevíme kam Já myslím že u tesca to ted bude katastrofa najít flek.Tuhle jsem tam ted byl a řeknu vám že se ti lidi zblaznili Že by bylo před Vanocema Co ty Smoke nemáš nějakej nápad ?
S tím Tescem je to asi pravda... bude blázinec...
... co třeba Rohlenka, celkem velké parkoviště, motorest, McD... dle vkusu ... nebo ten motorest u sjezdu na Rajhrad, Syrovice... nebo?... tam bych celkem předpokládal klid... pár spících kamioňáku, šlapetky... kamenné tváře