Já má 180 000 km ale možná víc.Zkusím zajet na ten VAG.To čidlo hlásí že je teplo tak to nežhaví, jestli dobře chápu?Kontralka svítí tak dvě vteřiny víc ne
Tož dík chlapi.A ještě jedna otázka.Jak jsem psal je to můj první nafťák tak nevím spoustu věcí.Měl jsem Feldu 1.6 a ta topila a zahřála se po chvilce.Octávka se zahřívá nějak dýl, je to normální?
píšete tu o balónku a jakýmsi zpětným ventilu či co.. Můžete se o tom ventilu víc rozepsat, co to je a jak to funguje? A taky kde sehnat balónek, hodil by se mi, ale na netu sem ho nebyl schopnej za boha najít..
Díky
R
Jo čepka už je nachystaná Že jsem vždycky zmrzal v Avii, to jsem si zvyknul taky.Ale že budu mrznout v Octávce to jsem netušil .Musím se modlit, ať už je jaro
midnight_man píše:obcas stlacim spojku obcas nie ako príde, milos pumpicku tam mám...nafta nepadá pretoze toto robi iba ked auto postoji dlho na zime. Zhavice ma napadli co poviete? Ináč olej Madit prima 15W40, teraz ma čaká výmena.
15W40 mi připadne na tento motor fakt nevhodný,tím nemyslím,aby jsi tam hned teď nalil 0W40 nebo 5W40.Můj názor je teď tam dát 10W40 a po další výměně 5W40. Pasivní odpor při startu v mínusových teplotách je díky ,,hustšímu oleji´´ mnohonásobně větší.
midnight_man píše:obcas stlacim spojku obcas nie ako príde, milos pumpicku tam mám...nafta nepadá pretoze toto robi iba ked auto postoji dlho na zime. Zhavice ma napadli co poviete? Ináč olej Madit prima 15W40, teraz ma čaká výmena.
15W40 mi připadne na tento motor fakt nevhodný,tím nemyslím,aby jsi tam hned teď nalil 0W40 nebo 5W40.Můj názor je teď tam dát 10W40 a po další výměně 5W40. Pasivní odpor při startu v mínusových teplotách je díky ,,hustšímu oleji´´ mnohonásobně větší.
třeba superturbo 15W má garantovaný start až do -26 takže to vodítko od výrobce škoda 15W do -10 už taky neplatí miloš
Tak ta má odpověď pomůže spíše Hanzzovi.Taky mi to dlouho točilo a ze začátku šel bílý kouř.Zanesené trysky,malý předvstřik,padala nafta.Ale nejprve jsem kontroloval taky žhavení (vymontovat žhavičky,odzkoušet na baterce zda žhaví a taky proměřit,zda jde do nich proud).Teď chytne myslím klidně i v minus 25 (pokud nezamrzne nafta)
Naposledy upravil(a) HarlyFXRS dne 13 pro 2009, 22:56, celkem upraveno 1 x.