PROSÍM O POMOC

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Audi A4
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Audi A4 »

titan0306 píše:Policajti ti řeknou že s tím nemohou nic dělat.V tomhle případě to na něj jen tak neodhlásím dokud si nevyřídí ty průsery.Dostal plnou moc a jel.Teď mi choděj ty průsery a já zjistil,že to je stále psaný na mě a když jsem mu volal ať si to odhlásí tak si změnil telefon.Takže nezbyde nic jiného než si udělat výlet 300km a počkat si něj.Mám jeho adresu,ale to neznamená že tam bydlí.Tak to potřebuju otipovat abych nejel zbytečně.Je to dost atypické auto které se v okrese neztratí
Myslim ze nemas uplne pravdu. stalo se mi to same a pozor. taky s preludem :) Chlapci si ho koupili dostali papiry plnou moc a jeli..Rok na to volaj policajti ze auto registrovane na me melo nehodu. ozvala se i CKP- nemeli to pojistene parchanti..a ted reseni- vubec to nebylo nejaky psycho stacilo odeslat na CKP kupni smlouvu. pak se ozvali jeste policajti tem sem to po tel jeste zopakoval a dopadlo to tak ze mi rekli at to takhle priste nedelam stava se porad ze si ho neprehlasej. A to bylo vse zadne jine reseni uz nebylo. takze vysledek jeden dopis CKP dva tel. s policii- zavolali mi sami
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Jenže já se několikrát stěhoval a kupní smlouvu už nemám
Tel:776005385 Nový Bor
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Obrázek
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

Tak podle fotky mi ten chlap ani to auto nic neříká,uvidime co nam napíše Smajda,on bydlí kousek od Hradiska a má tam známý,tak si myslím,že je schopnej něco zjistit!
Rudas
Přispěvovatel

Příspěvek od Rudas »

Na tý fotce máš datum 20.12.2008 takže policie má čas do neděle aby to uzavřela,jinak to odloží.Přestupky který neuzavřou do 1 roka odkládaj,vyzkoušeno,potvrzeno.
A pro všechny ostatní přestupky,tvojí povinností jako majitele auta je znát totožnost řidiče,který řídí tvoje vozidlo,pokud ti přijde obsílka,stačí odpovědět že v danou dobu řídil vozidlo pan franta a tím to pro tebe končí,taky vyzkoušeno,pronajímám dlouhodobě dvě auta a tohle řešim dost často.
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

To je jedna která bude končit a další jsou skladem.Moc stříbrných Hond s křídlem a jinou kapotou nebude.
Smajda
Přispěvovatel

Příspěvek od Smajda »

rozhodím sítě a poptám se ti na to ;)
Octavia I 1.9tdi 66kw ALH
|diagnostika koncern vozů do rv. 2004| základní elektromontáže centrálů apod.|
Smajda
Přispěvovatel

Příspěvek od Smajda »

tak v hradisku co jsem se ptal tak to tam moc lidí nevidělo, ale ozval se mi kamoš z pv, že možná ví, kde to stává akorát by potřeboval lepší foto. je teď na neschopence tak se tam nemůže jít podívat (ukecám ho snad na vycházky :-)) takže jestli máš nějaký lepší foto tak mi ho pošli. v tom hradisku už mi psalo tak 5lidí že to tam neviděli :roll:

edit: takže novy zjištění, jelikož tam stává celkem často (nejvíc asi v podvečer) tak tam asi bydlí, jistě to nevím, má ještě jakousi tuněnou černou mazdu asi MX3 stává tady: http://mapy.cz/#mm=ZP@x=139354048@y=133850080@z=15 jak je ta ulice kapitána nálepky a smetanova, tak prej někde tady v těch uličkách (na mapách se to blbě hledá). ale prej si máš dat bacha, je to vyhazovač a prej se kamoší s cigánama :roll: takže tak co jsem prozatím zjistil. Ten borec co mi dal toto info má pohmožděnej nárt, a je na neschopence takže se tam zajít podívat nemůže ale prej když mu dám lepší foto tak to řekne na 100%.
Naposledy upravil(a) Smajda dne 15 pro 2009, 21:44, celkem upraveno 1 x.
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

Foto ti můžu poslat za mé doby,ale to byla celá zelená bez křídla. (hm)
Hošík
Aktivista

Příspěvek od Hošík »

Jinak kdyby jsi byl jooo v prdeli tak stále platí osoba blízká,nikdo to ještě nezrušil,odzkoušeno!!!Sˇkoda že to nemáš kolem HK,nebyl by problém...
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
ThrashTheTrash
Aktivista

Hoď sem řádný foto a někaký znaky co to auto za tebe mělo!
titan0306
Aktivista

Příspěvek od titan0306 »

ThrashTheTrash píše:Hoď sem řádný foto a někaký znaky co to auto za tebe mělo!
Proč sem budu dávat fotku auta které teď vypadá úplně jinak :?
ThrashTheTrash
Aktivista

titan0306 píše:
To je fakt,ale jako jak chceš to auto pak najít???Pokud ho nikdo v okoli Hradiska neviděl,tak nevim jak pomoct!A tipovat to nějak je trochu blbý!Pokud bude třeba,tu Hondu tam omrknu,jezdil sem tam za holkou a kolem tech aut sem jezdil,jak piše Smajda,ale až o vikendu!
Romulus
Přispěvovatel

Příspěvek od Romulus »

ThrashTheTrash píše:
titan0306 píše:
To je fakt,ale jako jak chceš to auto pak najít???Pokud ho nikdo v okoli Hradiska neviděl,tak nevim jak pomoct!A tipovat to nějak je trochu blbý!Pokud bude třeba,tu Hondu tam omrknu,jezdil sem tam za holkou a kolem tech aut sem jezdil,jak piše Smajda,ale až o vikendu!
nechci se vam cpát do vaší diskuze ale nedá mi to: co to zkusit dle SPZ pokud chodí fota z radaru jezdí asi furt na originálech...
oIc ASV
Smajda
Přispěvovatel

Příspěvek od Smajda »

jinak ještě prej občas stává u clubu mystic (na plumlovské) pátky soboty, buď v tom prelude nebo tou mx3...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“