Vymana oleja - hladina
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Menil som na alhambre 1,9tdi 81kw AVG olej, ktorý bol v strede vrúbkovania. Vypustil som starý a nalial nový 4l. Toho starého sa mi zdalo nejako málo tak som to zmeral a spolu s s filtrom to dalo len 3l.
V motore toho nového 4l. bolo asi 1cm nad horný ohyb. Po natočení to kleslo na horný ohyb čo by malo byť ok. Prečo potom v príručke je uvedené ,že náplň je 4,5 l? Ten pol liter ostáva v motore?
V motore toho nového 4l. bolo asi 1cm nad horný ohyb. Po natočení to kleslo na horný ohyb čo by malo byť ok. Prečo potom v príručke je uvedené ,že náplň je 4,5 l? Ten pol liter ostáva v motore?
- peeeetr
- Aktivista
Odpovědi: 0
Hlavně se taky může stát, že Ti nafakturují 5l ale nalijí jen 4.5litru. Já si myslím, že v dnešní době si to moc dobře rozmyslí, jestli ti tam jentak fláknou 0.5l navíc. Kouknul bych na to, co napsal Huml. Ale já jsem přesvědčen, že ti prostě nafakturují 5l a dají to co uvádí výrobce 

Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky