Avia na RO

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

speedy800
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od speedy800 »

Zdar, tak nakonec jsem pořídil A 20 s obytnou nástavbou. Vezl jsem ji z Kaznějova do Pelhřimova (cca 160 km) a cesta mi trvala 3 hodiny (po okreskách), takže myšlenky, že bych vyrazil k moři jsem se naprosto vzdal, protože průměrná rychlost je cca 50 km/h. Maximálka je cca 85 km/h, ale to tak max. z kopce, nebo po rovině a to bych vevnitř asi brzo ohluchnul a tak to vidím tak na cestování po republice. Jo a začala mi tam svítit v pravé spodní části palubovky kontrolka....obdélník a v něm naležato jakoby dvě T a zaboha nevím, co to znamená, nevíte někdo?
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

dvě téčka to se ti bude hodit na lyžovačku to bude uzávěrka, :?

nějakou rychlost to neřeš jedeš na dovolenou a chceš i něco vidět v klidu se drnáš na řízkový olej, čumíš, vaříš spíš

si ten motor prolezeš jestli moc netáhne tam blbl přívod vzduchu splasklá hadice, a celkově údržba brzdy, gumy, to tě bude bavit,

l.5. je na lučině obec tvarožná lhota sraz karavanistů tak se stav já si předělal pikapa na karavan poháněná řízkovým :-D miloš
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“