Avia na RO
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Zdar, tak nakonec jsem pořídil A 20 s obytnou nástavbou. Vezl jsem ji z Kaznějova do Pelhřimova (cca 160 km) a cesta mi trvala 3 hodiny (po okreskách), takže myšlenky, že bych vyrazil k moři jsem se naprosto vzdal, protože průměrná rychlost je cca 50 km/h. Maximálka je cca 85 km/h, ale to tak max. z kopce, nebo po rovině a to bych vevnitř asi brzo ohluchnul a tak to vidím tak na cestování po republice. Jo a začala mi tam svítit v pravé spodní části palubovky kontrolka....obdélník a v něm naležato jakoby dvě T a zaboha nevím, co to znamená, nevíte někdo?
-
- Aktivista
dvě téčka to se ti bude hodit na lyžovačku to bude uzávěrka,
nějakou rychlost to neřeš jedeš na dovolenou a chceš i něco vidět v klidu se drnáš na řízkový olej, čumíš, vaříš spíš
si ten motor prolezeš jestli moc netáhne tam blbl přívod vzduchu splasklá hadice, a celkově údržba brzdy, gumy, to tě bude bavit,
l.5. je na lučině obec tvarožná lhota sraz karavanistů tak se stav já si předělal pikapa na karavan poháněná řízkovým
miloš

nějakou rychlost to neřeš jedeš na dovolenou a chceš i něco vidět v klidu se drnáš na řízkový olej, čumíš, vaříš spíš
si ten motor prolezeš jestli moc netáhne tam blbl přívod vzduchu splasklá hadice, a celkově údržba brzdy, gumy, to tě bude bavit,
l.5. je na lučině obec tvarožná lhota sraz karavanistů tak se stav já si předělal pikapa na karavan poháněná řízkovým