90-100 000km a ide von ! nieje to zas az taka velka investiciabrankar30 píše:a po kolko km sa ma menit??
olej do servrořízení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- laumar
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
ja odpajam gumennu hadicu od serva a 2-3 x tocim volantom plny do prava a do lava a necham odkvapat. ked dam novy do nadrzky tak tiez par krat potocim volantom s vypnutim motorom nech sa to poriadne odzdusni a hlavne nech sa nespeni olej a kontrolujem nadrzku
SEAT ALHAMBRA 1,9TDI,81kw/110hp,1999, AFN ,jednohmota, EGR-OFF , KAT-OFF , 440 000 KM
tomu bych rozumel...porad lepsi nez to odsavat,,,to podle miho nema vubec cenulaumar píše:ja odpajam gumennu hadicu od serva a 2-3 x tocim volantom plny do prava a do lava a necham odkvapat. ked dam novy do nadrzky tak tiez par krat potocim volantom s vypnutim motorom nech sa to poriadne odzdusni a hlavne nech sa nespeni olej a kontrolujem nadrzku
-
- Sběrač informací
-
- Přispěvovatel
Na fel 1,9D začalo protékat řízení do manžet v r.2000,řízení se neopravovalo proto jediná oprava/výměna tenkrát za těžký peníze.Dal jsem červený olej a to auto jezdí dodnes,něco podobného jsem řešil na T4,na Peugeotu atd. Žádný problém u všech aut podstatné zlepšení. Znovu- nikomu nic nevnucuju ale takové jsou moje zkušenosti.Nic není sežranétomiisp píše:a zozere guferaPetr Kašpar píše:použij červený olej do automat převodovek od schelu,utěsní drobné netěsnosti