o víkendu pozor!!!

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Non1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Non1 »

Možno niekto má nejaký trik, ale obávam sa, že s toho nevycúvaš.
Pokiaľ to má kolesá alebo kozy, tak s tým budú čoskoro problémy...
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

odkdy se měří na polní cestě? (noteeth)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

turbo kamna power píše:odkdy se měří na polní cestě? (noteeth)
Od té doby co je silniční zákon silničním zákonem by se na polní cestě měřit mohlo. ;)
Bombastiq: Tuším, že odebrání řp je až od 94kmh. "o více jak 40kmh" + odchylka měření.
Zítra ti to můžu zjistit. Osoba blízká a podobné ti v tomto případě nepomůžou a nepřebírání pošty už také ne.
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

odebrání řidičkáku hrozí když jedeš o 30 v obci a o 50 mimo obec více než je povoleno
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
1pavel
Aktivista

Příspěvek od 1pavel »

tady jsou kovbojové jen v pondělí vybrali 22500kč a ještě se tím chluběj
http://pardubicky.denik.cz/zlociny-a-so ... 00406.html
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
Anas
Přispěvovatel

Příspěvek od Anas »

No ted jsem v CR (v Jihlave) a snazim se ridit, mam mezinarodni ridicak tak doufam ze neni problem.

Aby pravdu rekl, mam strach u kazdy pohyb abych neudelal chybu a dostaly jsem pokutu, este ze auto od zeny ma motor 1.4 (citeroen a ne TSI) tak auto se moc nerozjede. Jenze podle zvyku ani nevim jak a uz jedu 60 v meste. nejsem zvykli jezdit na 3-4 :-) ale to mi nevadi. to jede o zvik. ale co me nejvic rusi jak jedu kolem ICOM a autobusove nadrazi smerem namesti a spet (kdo zna Jihlavu tak asi vi o cim mluvim) tak nechapu to poskakovani z prava do leva a na opak. a co nejvic si snazim davat pozor znacky a poznat kdo ma prednost, tolik cedulek je este to tomu ty reklamy, je to pro me nezvyk.

Musim se este zeptat na nijake oddeleni ridicky prukazy jestli muzu dostat RP v CR bez auto skoly, na autoskoly mi to poradily abych tu skolu nedelal zbytecne kdyby by se dalo.

Osobne bych Ceskym uradu neradil aby za Emiracky davaly Cesky. sice kruhaky jsme o dost sikovnejsi ale, tady jsou vic tich znacek a silnicni zaklady.

V Emiraty se jezdi dost rychle, v meste treba se nekdy i da jezdit na 100 a v prisnych 80 Km/h ..
Tak tam nejvic se dba o radary, spatne zaparkovani (jako zakaz parkovani nebo parkovani a neplatit .. atd) .

Na druhe strany v Emiratu clovek musi davat pozor od lide kteri se mysli ze jsou na ceste sami tak si dovolujou leda jakou rychlost v jake koliv lince at je to rychlost 60 nebo 180, jako prestavte si ze jedete na levou stranu rychlost 140 nebo 120 a pred vami nekdo jede na 90 .. nebo jedete 140 a pred vami rada aut a z dalky vam nekdo uz blika svetlem . o vsem clovek musi davat pozor ale asi vsude od lidi kteri se o sebe mysli ze jsou nejchytrejsi lide na svete.
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Anasy myslím že kdyby jsi spustil arabsky s tím že neumíš ani slovo česky nebo anglicky radši by tě pustily i kdybys jel 100 ve městě kámošovi jednou pomohlo v německu to že má řidičák z kalifornie a bydliště v praze policajt furt nemohl pochopit kde vlastně žije a radši vzdal jakékoliv papírování protože viděl že s tím nehne...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Anas
Přispěvovatel

Příspěvek od Anas »

(LOL)
No spustim se na ne Arabsky a on me posle do Guantanamo jako terorista ;)

Co se tyka pribeh tveho kamarad, tak nevim co mu potim policajtovy kde zije, nevim jestli policajt ma narok se ho ptat o obcanku nebo pas, tak jestli by mel americky pas tak pak zalezi na zakony jestli ma pravo American jezdil v EU Americkym ridicakem, ja se myslim ze nemel by a proto existuje mezinarodni ridicak, neco jako kdyby cizinec prijel do Evropy bez pasu ale svou obcanku a starejte se. Jinak kdyby nemel cizi pas tak nemel by mit narok jezdil ne evropskym ridicakem.

Ja jak jezdim tak si vyrizuji mezinarodni, jednou jsem se ptak znamyho policajta "Kdyby jsi me zastavil a kontroloval papiry na ulici, a ukazal jsem Ti tenhle ridicak, co by jsi nato rekl?" a ukazal jsem mu ten Emiracky. v pul Arabstine a pul Anglistine. a on odpovedel ze bych me nechal protoze nevi ktere ridicaky jsou platne a ktere ne.

V Emiraty policajti vecinou se lidmi moc nebavi, jak Te chytne rada, tak pokuta te ceka u kazde vyrizovani, a to je behem rok prece Te ceka obnoveni registrace auto, tak to se musi zaplatit, jestli pokuta je bez bodu, tak jim nezalezi kdo ridi, blyska daleka osoba to je jim fuk, tohle auto dluzi tolik a basta.

Pokuty se da sledovat na net a pres telefon, a da se i zaplatit pres net kreditkou. V pripade k pokute patri body nebo zadrzeni auto, tak se pokuta neda zaplatit a napisou Ti ze nutne se stavit na policajty. Jestli auto se musi zadrzet tak Ti reknou a ty si vyberes den kdy chces auto udrzet. A jestli jsou body tak se Te zepta jestli jsi to auto ridil Ty, a jestli ne tak pozadaji aby kdo to auto ridil se ohlasil.

U parkovani nejsou zadny boticky aby to auto se nezdrzelo este vic zbytecne na zakazanym parkovisti. daji Ti papirek s pokutu na skolo a je to, a jestli auto prikazi, tak jerab se postara a za utahnuti auto si taky zaplatis Ty (male se mi to stalo).

Kontrola se muze stat kdys hlidaji zacpy kdys blbci se snazi projit zacpu pokem, to Te zastavi, nevim co se ridicem bavi ale muze Te pustit, nebo dat slusnou pokutu, a muzi Ti i dat pokutu s udrzenim auto.

Ja jsem dostal jednou body zato ze jsem vjel z kruhaku spatne (kruhy jsou tu 3 linky). policajt stal na rohu napsal si cislo a za tyden jsem to mel na internetu, v emailu a v smsce.

Ted jsem byl svezt ceru do skoly, a asi potrebuji este cas nes se zvyknu na denni sviceni. V Nemecku to neni povinne, ale vsiml jsem si ze uz ty moderni auta sviti automaticky kdys je malo svetla.
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“