Worthersee 2010
Moderátoři: šulda, Moderátoři
http://www.youtube.com/watch?v=peGCxWYOF6Y
Zatím jen video ale možná mě tam uvidíte až bude čas přihodím fotos zatím se aklimatizuji ale letos to bylo wery best!
Zatím jen video ale možná mě tam uvidíte až bude čas přihodím fotos zatím se aklimatizuji ale letos to bylo wery best!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower

skupina A parkoviště Mikulov

kámoš cestou zajížděl motor co jsme dodělali asi 3 dny před odjezdem
už první večer na pumpě to byl mazec....

Navzdory předpovědím a jízdě 400km v dešti nás ráno přivítalo příjemné počasí...

vydaly jsme se proto po okolí...

v jednu chvíly jsme seděli u kruháče a jelo 28golfů IV-V R32 u nás nepochopitelná věc potkat dva dohromady a tam pomalu koncert v podání 6válců a někteří i nafouknutý

Další den výlet do Slovinska serpentýnkama používané převody 1,2,3 2 nejvíc a doplna kdo tam někdy jel tak ví

cestou jsme našli letadlo a po nutné zastávce valily dál...

Sombreros vzbuzovalo dojem a několikráte jsem rozesmál protijedoucí posádku nicméně v rakousku se mluví španělsky pořád jsem slyšel Buenos dias a lidi se s náma sami chtěli fotit

daly jsme si i trošku adrenalinu na katapultu ale v kombinaci s rozumnou mírou alkoholu se připravíte o strach (byl jsem na tom střízlivej a o50% větší strach video je z toho na prd už byla tma

každopádně káry dobrý.....

jak budu mít náladu zase přidám...
Naposledy upravil(a) Ladas dne 17 kvě 2010, 22:20, celkem upraveno 3 x.
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower