Já se směju stále, i dnes po ránu

. Je to stále jak jsem říkal, mám jiný názor, který ty se mnou nesdílíš, a to je zlé. Já tvůj názor akceptuju, a nijak ho nenapadám. A máš pravdu, celý svět není jen Q8

, je to i Mogul, Paramo, Repsol, Fuchs, Texaco, Total

. Jak ty říkáš levné oleje, které oddělají motor. Ale jelikož to několik stovek tisíc km funguje, tak nemám důvod nedoporučovat to dál. Navíc, když mám tu praktickou zkušenost uvedenou v jiném vlákně fora, motor favorita, který najel téměř 300 tkm na olej Q8, bez měřitelných opotřebení, to je dost přesvědčivé nebo ne? A dále má další zkušenost s mým bývalým golfem 3 1.9TD, provozovaný cca 280tkm na olej Paramo, v současné době stále jezdí bez závad se stavem 450tkm na ten samý olej. To jsou argumenty, že tyhle oleje zcela bez problémů fungují. Nebo se mýlím?
To že lidi uvěřili, že to funguje je věc jedna, druhá je to, jak k autu přistupujou dále, přejíždění intervalů výměny, drcení studeného motoru, nedochlazování motoru po velké zátěži, to ti lidé neřeknou, že by to mohla být jejich uživatelská chyba. Tvrdí ,že je jen chyba oleje.
Kromě uvedených značek mám zkušenost jen s Mobilem (vynikající olej) a Castrolem, jak jsem uvedl, u těch felicií, a ten mě nepřesvědčil právě kvůli tomu.
K poznámce o rabatu tě musím trochu setřít, páč je neprodávám, jen se starám o vozový park v rodině a naší firmě

.
A pořád nějak nevím, kdo je to podle tebe renomovaný výrobce, pořád tvrdíš, že ti o značky nejde, a pak jsi zase u renomovaného výrobce, ty co jsem jmenoval nejsou snad renomované? Neboj se říct značku, nejde tu o reklamu, jde o diskusi, a tam je dovoleno mluvit s jakým výrobcem máš dobrou zkušenost a s jakým ne.

Od toho tu je ta diskuze, já se rád čehokoliv přiučím nebo přečtu názor

.