Čert s mercedesem a s kanystrem

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

kdybys měl vzorník barev po ruce tak bys nestavěl já porovnám a pak se teprve rozhoduju jestli to stojí za námahu a destičky ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
MirekX
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od MirekX »

kdysi jsem v dobré náledě zastavil hnědočechům na dálnici z olomouce na mohelnici. Měli žiguláka, lano nachystaný, bylo jich asi tak 7.
Dotáhnul jsem je do mohelnice k pumpě (cca 10km) a nacpali mě 100 Kč a klaněli se až na zem. Byla prdel, jak tam kormidloval volantem, když jsem to rozjel přes kilo.... :D
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

MirekX píše:Byla prdel, jak tam kormidloval volantem, když jsem to rozjel přes kilo.... :D
(LOL)

Zrovna vcera stali na kopci u Svinar pred Hradcem Kralove, zluta znacka (?Holandsko?). Nebyt tohoto topicu tak bych ani netusil, nicmene jsem hned chnapnul po mobilu a volal horkou linku, ktera mela shodou okolnosti obsazeno ... tam jsem se dozvedel, ze jsem uz osmej a ze uz si pro cerchmanty jedou 8-)

Jinak nechapu, jak je vubec technicky mozny, ze linka PCR muze mit obsazeno a to zvlast, kdyz se jedna o stanici mesta s 100tis. obyvateli. V tu chvili jsem si jen predstavoval, jak volam v tisni kdyz se me nekdo snazi prizabit ... asi vam nemusim napovidat jaka slova mi vylitly z pusy, co?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Byla prdel, jak tam kormidloval volantem, když jsem to rozjel přes kilo..
Ještě větší prdel by byla, kdybys musel zabrzdit.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“