muzou se zamenovat vahy vzduchu?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To neviem, ale vaha je mimoriadne citlive zariadenie.
Ja som jednu vahu znicil tym, ze som cistil kontakty na konektore a s vahou som nic ine nerobil. Proste zomrela. Nechapem, preco, ale stalo sa. Kazdopadne ta tvoja musi byt uplne mrtva, lebo polomrtva vaha krasne po prevrtani ozije. Mam to vyskusane.
Ja som jednu vahu znicil tym, ze som cistil kontakty na konektore a s vahou som nic ine nerobil. Proste zomrela. Nechapem, preco, ale stalo sa. Kazdopadne ta tvoja musi byt uplne mrtva, lebo polomrtva vaha krasne po prevrtani ozije. Mam to vyskusane.

Octavia combi 1.9 TDI 66 kW, AGR ´98
Urcite je vsem jasny ze vaha vzduchu je nesmirne citliva.
Proto by jsme meli prijit na to, co ji tak vadi, proc je tak citliva a jak s ni zachazet aby jsme ji neodelali pri kazdem kouknuti:)
Rada z mych zkusenosti:
kdyz uz cistit vahu tak jen proplachnutim (lihem, cisticem na brzdy..), nikdy mechanicky necistit ty teliska (jsou strasne citlive)
nechat pouze vyschnout nikdy do tech labirintu nefoukat kompresorem
Az sepisem vsechny rady, tak vaha vzduchu je pod nasim spravou:)
Proto by jsme meli prijit na to, co ji tak vadi, proc je tak citliva a jak s ni zachazet aby jsme ji neodelali pri kazdem kouknuti:)
Rada z mych zkusenosti:
kdyz uz cistit vahu tak jen proplachnutim (lihem, cisticem na brzdy..), nikdy mechanicky necistit ty teliska (jsou strasne citlive)
nechat pouze vyschnout nikdy do tech labirintu nefoukat kompresorem
Az sepisem vsechny rady, tak vaha vzduchu je pod nasim spravou:)
jack91: mozno ti neodisla elektronika, to je vlastne asi blbost. Asi jej uskodilo "skrabkanie" vatou po tej citlivej vrstve. Zrejme sa to moze nanajvys prestreknut. Aj som tu niekde na fore cital, ze niekto cistil tie citlive plosky vatou ci handrou a poslal vahu do nebeskeho vrakaca.
Radik: ja by som na to isiel metodou pokusu a omylu. Najprv by som urobil tak ako pises, 4-5 mm dieru a vyskusal, co to urobilo. Ak je to malo, dieru by som zvacsil o 2 mm, dalsia skuska, az kym to nebude ono.
Ale vrtat velmi opatrne! Nebrnknut do tej citlivej vrstvy, lebo vaha je v prdeli.
Radik: ja by som na to isiel metodou pokusu a omylu. Najprv by som urobil tak ako pises, 4-5 mm dieru a vyskusal, co to urobilo. Ak je to malo, dieru by som zvacsil o 2 mm, dalsia skuska, az kym to nebude ono.
Ale vrtat velmi opatrne! Nebrnknut do tej citlivej vrstvy, lebo vaha je v prdeli.

Octavia combi 1.9 TDI 66 kW, AGR ´98