KKL /VAG304CZ interface status 3- Nenalezen

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Filas
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filas »

To bude to nastavení výkonu. Dej to na nějaký režim high perfomance.
milanvv
Přispěvovatel

Příspěvek od milanvv »

no a zapalovani mas zaply nevím co je to stoceny kluc , no nebo skus jeste jednou instalnout ftdi ovladac
medhos
Přispěvovatel

Příspěvek od medhos »

no vsak jasne ze mam zapalovanie zapnute :(
drago21
Přispěvovatel

Vag

Příspěvek od drago21 »

Zdravím. Zrvna řeším stejný problém. Taky mi to píše Fast-Synch kompatibilita : NE. Dále píše adapterstatus =3 adapter nepřipraven. Nevím, co to znamená. Instalaci jsem už dělal několikrát a pořád se to nechce rozběhnout.
milanvv
Přispěvovatel

kkl

Příspěvek od milanvv »

jde o to mit dobre instal ftdi a jeho nastaveni cislo com atd to same musi byt nastaveny ve vagu jak se instaluje ftdi je na strankach motordiagu napsane,jo a je treba pouzivat stejnej port ktery instalujes a jestli mas vic ovladacu na usb pak se to hada ja mam na notasu acer instal dual boot jedny jsou xp kde je vag pouzivam port prvni vlevo na vag na druhym mam 7 a tam to uz pouzivam jak chci
drago21
Přispěvovatel

vag

Příspěvek od drago21 »

Nastaveno mám, ale jak zadám např.test elektroniky apod., tak se to zastaví a pořád píše adapterstatus =3 adapter nepřipraven. Znova jsem instaloval, nastavil com a zase to stejný pořád dokola už dva dny. Používám Windows Vista. :worthy:
milanvv
Přispěvovatel

vista

Příspěvek od milanvv »

no tak s vistama to nevim to je asi problem skus si dat xp a uvidis melo by to byt v pohode a pak ti tam pujde i elsa dalsi reseni mas 7 s XP modem ale fo vse zere pamet proto je daleko jednodussi partition magic rozdelit disk nejdriv instal xp a na druhy si das 7 a vg elsa ti jedou v pohode
drago21
Přispěvovatel

vag

Příspěvek od drago21 »

Tak jsem nainstaloval USB driver RF. Dlouho to vyhledávalo ŘJ a našlo to v octavce tři jednotky-bez chyby. Dále jsem se zatím nedostal, protože mi umřele baterka. Dnes budu pokračovat v experimentu. :idea:
drago21
Přispěvovatel

vag

Příspěvek od drago21 »

Tak jsem se pokusil otevřit řídíci jednotku ručně (pozice 01) a nenašel ji. Když použiju hodnoty (čísla) z autoscanu, tak mi motor taky neotevře. Podařilo se mi pouze ABS, klima, radio. Za boha nemůžu otevřít ten motor. Na Octaviim mi píše zkotroluj olej i když je OK. Pokoušel jsem se i vypínač na kapotě šlus, ale nepomohlo. Tak se to pokouším vynulovat VAGEM. (hm)
medhos
Přispěvovatel

Příspěvek od medhos »

caute vsetko ako je tu popisane ten com port som spravil vsetko krasne mi slo lenze musel som dat reklamovat book a vratili mi ho z preinstalovanym windovsom takze vsetko bolo zmazane a ked som si nainstaloval odznova vag a chcel odznova nastavit ten com port tak som zisitl ze ja ten com port tam nemam minule som ho mal ale teraz tam uz neni takto to vypada z pripojenym kablom neviete niekto co stym ?
Obrázek
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Inštaloval si nanovo aj ovládače pre kábel??
medhos
Přispěvovatel

Příspěvek od medhos »

jurosdi píše:Inštaloval si nanovo aj ovládače pre kábel??
toto pomoze ?

http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/ ... kkl.%2C111
medhos
Přispěvovatel

Příspěvek od medhos »

medhos píše:
jurosdi píše:Inštaloval si nanovo aj ovládače pre kábel??
toto pomoze ?

http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/ ... kkl.%2C111
no takze ten navod od autodiagnostika jantolak uplne funguje :)
doktorpechy
Nováček

Příspěvek od doktorpechy »

Existuje nějaký manuál nebo návod na používání programu vag 304? Komunikace s autem jede,ale jak ten program používat,nebo spíše používání funkcí programu mi nějak není jasná.
medhos
Přispěvovatel

Příspěvek od medhos »

doktorpechy píše:Existuje nějaký manuál nebo návod na používání programu vag 304? Komunikace s autem jede,ale jak ten program používat,nebo spíše používání funkcí programu mi nějak není jasná.
existuje manual ale z toho nebudes moct vediet stiahni si VIS tam su vseliake postupy ale inachsie ja som sa naucil robit z vag tak ze kazdy den som citla na forach o tom ako kto opravoval skusal a co robil atd. no a potom som to skusal na aute :)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“