KKL /VAG304CZ interface status 3- Nenalezen
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- drago21
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Vag
Zdravím. Zrvna řeším stejný problém. Taky mi to píše Fast-Synch kompatibilita : NE. Dále píše adapterstatus =3 adapter nepřipraven. Nevím, co to znamená. Instalaci jsem už dělal několikrát a pořád se to nechce rozběhnout.
kkl
jde o to mit dobre instal ftdi a jeho nastaveni cislo com atd to same musi byt nastaveny ve vagu jak se instaluje ftdi je na strankach motordiagu napsane,jo a je treba pouzivat stejnej port ktery instalujes a jestli mas vic ovladacu na usb pak se to hada ja mam na notasu acer instal dual boot jedny jsou xp kde je vag pouzivam port prvni vlevo na vag na druhym mam 7 a tam to uz pouzivam jak chci
- drago21
- Přispěvovatel
vag
Nastaveno mám, ale jak zadám např.test elektroniky apod., tak se to zastaví a pořád píše adapterstatus =3 adapter nepřipraven. Znova jsem instaloval, nastavil com a zase to stejný pořád dokola už dva dny. Používám Windows Vista. 

vista
no tak s vistama to nevim to je asi problem skus si dat xp a uvidis melo by to byt v pohode a pak ti tam pujde i elsa dalsi reseni mas 7 s XP modem ale fo vse zere pamet proto je daleko jednodussi partition magic rozdelit disk nejdriv instal xp a na druhy si das 7 a vg elsa ti jedou v pohode
- drago21
- Přispěvovatel
vag
Tak jsem nainstaloval USB driver RF. Dlouho to vyhledávalo ŘJ a našlo to v octavce tři jednotky-bez chyby. Dále jsem se zatím nedostal, protože mi umřele baterka. Dnes budu pokračovat v experimentu. 

- drago21
- Přispěvovatel
vag
Tak jsem se pokusil otevřit řídíci jednotku ručně (pozice 01) a nenašel ji. Když použiju hodnoty (čísla) z autoscanu, tak mi motor taky neotevře. Podařilo se mi pouze ABS, klima, radio. Za boha nemůžu otevřít ten motor. Na Octaviim mi píše zkotroluj olej i když je OK. Pokoušel jsem se i vypínač na kapotě šlus, ale nepomohlo. Tak se to pokouším vynulovat VAGEM. 

caute vsetko ako je tu popisane ten com port som spravil vsetko krasne mi slo lenze musel som dat reklamovat book a vratili mi ho z preinstalovanym windovsom takze vsetko bolo zmazane a ked som si nainstaloval odznova vag a chcel odznova nastavit ten com port tak som zisitl ze ja ten com port tam nemam minule som ho mal ale teraz tam uz neni takto to vypada z pripojenym kablom neviete niekto co stym ?

toto pomoze ?jurosdi píše:Inštaloval si nanovo aj ovládače pre kábel??
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/ ... kkl.%2C111
no takze ten navod od autodiagnostika jantolak uplne fungujemedhos píše:toto pomoze ?jurosdi píše:Inštaloval si nanovo aj ovládače pre kábel??
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/ ... kkl.%2C111

-
- Nováček
existuje manual ale z toho nebudes moct vediet stiahni si VIS tam su vseliake postupy ale inachsie ja som sa naucil robit z vag tak ze kazdy den som citla na forach o tom ako kto opravoval skusal a co robil atd. no a potom som to skusal na autedoktorpechy píše:Existuje nějaký manuál nebo návod na používání programu vag 304? Komunikace s autem jede,ale jak ten program používat,nebo spíše používání funkcí programu mi nějak není jasná.