je sice ovladna lankom-t..j. snimac zaradenej rychlosti ale supatkova skrinka s elektrohydaulickymi ventilmi je ovladana z R.J. ,prevodovky,takze bude ti to hadzat do nudzaku, takze by som moc neriskovaldemik32 píše:aaa ešte otázka , môže ísť ta prevodovka aj bez RJ ? ... kedže prevodovka je ovládaná manuálne - lanko , bez RJ by to akuirát neukazoval zaradenú rychlosť ani nič na tom strednom dysplayi, asi by nefungovali kontrolky od prevodovky ,... ale auto by malo byť plne pojazdné,nie ?
POMOOOOC ... Riadiaca jednotka AUT. prevodovky PASSAT AFN 81
Moderátoři: šulda, Moderátoři
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
teraz mi jeden mechanik volal ze mi zohnal RJ za 200 € a za menej to nejde ... je používaná , čo poveš dobrá cena ? ... nezohnal som ju nikde ,ani v poľsku ,som rád že tak , a ak bez toho nepojde inú možnosť nemám ... len ma zaujía ta cena či je to normal alebo veľa ... alebo azda málo 
Passat Variant 3BG 2004 , 1.9 TDI avf , TIP-TRONIC 96 kw ,,, Full - Koža , ESP , 10x Airbag , NAVI , MF Volant , Maxidot + D-Dot , Vyhrev predne + zadne sedadla ,Vyhrievané čelné sklo , Bi-xenon , ostrekovače + nastavenie vyšky bixenon , chrom-paket , PDC
no takze na to ako velmi som ju potreboval a zhanal ... kupil som FUNGEL NOVU ... za 100 € ... ked mi kamoš povedal cenu a vytiahol novu jednotku ,spadol som na zadok 
Passat Variant 3BG 2004 , 1.9 TDI avf , TIP-TRONIC 96 kw ,,, Full - Koža , ESP , 10x Airbag , NAVI , MF Volant , Maxidot + D-Dot , Vyhrev predne + zadne sedadla ,Vyhrievané čelné sklo , Bi-xenon , ostrekovače + nastavenie vyšky bixenon , chrom-paket , PDC
tk to sam padol s Tebou....demik32 píše:no takze na to ako velmi som ju potreboval a zhanal ... kupil som FUNGEL NOVU ... za 100 € ... ked mi kamoš povedal cenu a vytiahol novu jednotku ,spadol som na zadok
super cena,mozes si gratulovat. Poriadne ocisti aj konektor na kablovackePREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
mám vonku kablovačku tak ho ponorím celý do roztoku kyseliny citronovej, čistí to perfektne ... a hlavne ju poriadne zasilikonujem aj tu krabicu v ktorej je to uložene , to isté aj jednotka komfortu , ... hlavne dúfam že všetko pojde ako má , a nebude nič blbnúť ...