POMOOOOC ... Riadiaca jednotka AUT. prevodovky PASSAT AFN 81

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

lubomt
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od lubomt »

demik32 píše:aaa ešte otázka , môže ísť ta prevodovka aj bez RJ ? ... kedže prevodovka je ovládaná manuálne - lanko , bez RJ by to akuirát neukazoval zaradenú rychlosť ani nič na tom strednom dysplayi, asi by nefungovali kontrolky od prevodovky ,... ale auto by malo byť plne pojazdné,nie ?
je sice ovladna lankom-t..j. snimac zaradenej rychlosti ale supatkova skrinka s elektrohydaulickymi ventilmi je ovladana z R.J. ,prevodovky,takze bude ti to hadzat do nudzaku, takze by som moc neriskoval
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
demik32
Přispěvovatel

Příspěvek od demik32 »

teraz mi jeden mechanik volal ze mi zohnal RJ za 200 € a za menej to nejde ... je používaná , čo poveš dobrá cena ? ... nezohnal som ju nikde ,ani v poľsku ,som rád že tak , a ak bez toho nepojde inú možnosť nemám ... len ma zaujía ta cena či je to normal alebo veľa ... alebo azda málo :D
Passat Variant 3BG 2004 , 1.9 TDI avf , TIP-TRONIC 96 kw ,,, Full - Koža , ESP , 10x Airbag , NAVI , MF Volant , Maxidot + D-Dot , Vyhrev predne + zadne sedadla ,Vyhrievané čelné sklo , Bi-xenon , ostrekovače + nastavenie vyšky bixenon , chrom-paket , PDC
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

cena je otazkou priorit..niekto kto ju zhana 3 mesiace da aj 300 a vobec sa nad tym nezastavi..ak ti to je tolko hodne tak cena je dobra..ak sa ti zda vela tak zhanaj lacnejsiu
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
demik32
Přispěvovatel

Příspěvek od demik32 »

no takze na to ako velmi som ju potreboval a zhanal ... kupil som FUNGEL NOVU ... za 100 € ... ked mi kamoš povedal cenu a vytiahol novu jednotku ,spadol som na zadok :o
Passat Variant 3BG 2004 , 1.9 TDI avf , TIP-TRONIC 96 kw ,,, Full - Koža , ESP , 10x Airbag , NAVI , MF Volant , Maxidot + D-Dot , Vyhrev predne + zadne sedadla ,Vyhrievané čelné sklo , Bi-xenon , ostrekovače + nastavenie vyšky bixenon , chrom-paket , PDC
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

demik32 píše:no takze na to ako velmi som ju potreboval a zhanal ... kupil som FUNGEL NOVU ... za 100 € ... ked mi kamoš povedal cenu a vytiahol novu jednotku ,spadol som na zadok :o
tk to sam padol s Tebou.... (LOL) super cena,mozes si gratulovat. Poriadne ocisti aj konektor na kablovacke
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
demik32
Přispěvovatel

Příspěvek od demik32 »

mám vonku kablovačku tak ho ponorím celý do roztoku kyseliny citronovej, čistí to perfektne ... a hlavne ju poriadne zasilikonujem aj tu krabicu v ktorej je to uložene , to isté aj jednotka komfortu , ... hlavne dúfam že všetko pojde ako má , a nebude nič blbnúť ...
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“