Moderátoři: šulda, Moderátoři
myslis tu dieselpower RS fabku ? pokud jo, tak ta je holzovo, proc ?kodemi píše:trochu offtopic ale chci se zeptat,koho je ta střibrana rs 1,9 tdi pd?Když tak nic či icq,tel,
Nebo nejaky info,jesi by byl nekdo tak laskav
kdyz se podivas do sekce zvysovani vykonu / grafy z brzdy tak tam najdes graf od holze Fabia RS chip tam najdes info co potrebujeskodemi píše:flekyc:ano myslim,mel bych na nej par otazek jesi je nejak upravena

moc mazec, na vlastni oci to bylo slaby WRC dieselpowerDukes píše:Tady jsou videa z DieselCrossu![]()
ode mě www.dieselpower.cz/public/srazy/brezno9 ... 4power.avi (začátek a střed - má to 22MB)
A od pana šéfa nebo spíš pani šéfový www.dieselpower.cz/public/srazy/brezno9 ... finish.wmv (konec - má to asi 8 MB)
To druhy video docela voprus, bych rek.Dukes píše:Tady jsou videa z DieselCrossu![]()
ode mě www.dieselpower.cz/public/srazy/brezno9 ... 4power.avi (začátek a střed - má to 22MB)
A od pana šéfa nebo spíš pani šéfový www.dieselpower.cz/public/srazy/brezno9 ... finish.wmv (konec - má to asi 8 MB)

jak voprus ???? sem byl od voleska celej od bahnabokaco píše:To druhy video docela voprus, bych rek.Dukes píše:Tady jsou videa z DieselCrossu![]()