Montáž navigace

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ahf
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od ahf »

S kámošovo pomocí sem dokázal rozchodit i tu vypálenou mapu ale má to háček.Ono to mluví jazykem jakej si nastavim v menu,a jelikož to namá češtinu tak to nemluví česky,nevíte kde je chyba?A ještě jedna záludná chyba,místo severu mi to ukazuje na západ,takže podle určení cíle světovou stranou mi to ukazuje pěkný kraviny.Nešteluje se to tim půlkolem na pravý straně?Jinak to vypadá že to bude chodit bez problémů. :-)
Smahony
Sběrač informací

Příspěvek od Smahony »

ahf píše:S kámošovo pomocí sem dokázal rozchodit i tu vypálenou mapu ale má to háček.Ono to mluví jazykem jakej si nastavim v menu,a jelikož to namá češtinu tak to nemluví česky,nevíte kde je chyba?A ještě jedna záludná chyba,místo severu mi to ukazuje na západ,takže podle určení cíle světovou stranou mi to ukazuje pěkný kraviny.Nešteluje se to tim půlkolem na pravý straně?Jinak to vypadá že to bude chodit bez problémů. :-)
no to kecani vyresis tak ze sezenes mapu CZ 03/04 kterea ma jako posledni v sobe ulozeny cesky jazyk vrazis ji tam predelas jazyk na Englist metric a vyndas a vrazis tam 05/06 a uz to keca cesky, jinak s tim kompacem nevim ale to na strane asi bude nejaky korekcni nastavovani
Smahony
Sběrač informací

Příspěvek od Smahony »

A zapojoval jsi ty cidla z ABS?
ahf
Nováček

Příspěvek od ahf »

Tak takhle je to,s tím už si poradim.Čidla sem zatím napřipojil,eště to budu testovat.Stejnak nevim kam.Neviš do jakyho pinu diagnosticky zásuvky se má připojit ten K-BUS?Jak tobě to chodí v Pašíku?Zatim sem jezdil jen tak po vedlejších silnicích a říká mi to že se nenacházim na digitalizovanej mapě,jen směr,čas a km to ukazuje.Ani na dálnici to nic nahlásilo.Eště musim testovat...
Smahony
Sběrač informací

Příspěvek od Smahony »

ahf píše:Tak takhle je to,s tím už si poradim.Čidla sem zatím napřipojil,eště to budu testovat.Stejnak nevim kam.Neviš do jakyho pinu diagnosticky zásuvky se má připojit ten K-BUS?Jak tobě to chodí v Pašíku?Zatim sem jezdil jen tak po vedlejších silnicích a říká mi to že se nenacházim na digitalizovanej mapě,jen směr,čas a km to ukazuje.Ani na dálnici to nic nahlásilo.Eště musim testovat...
s tou CZ ted nevim ejstli sem si to nespletl s MFDckem.
V pasikovi to chodilo v pohode, signal vsude perfektni, ale ted uz je tam MFDcko s barevnym displejem
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

To Hardcoreman: Ten pin SAFE má být na +12V, né? Alespoň tak mi VW rádia makaj. Bez toho + na safe se to ani nezapne.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
ahf
Nováček

Příspěvek od ahf »

tak už sem to všechno zapojil jek má být,can-bus do diag.zásuvky, gala do tachometru,sehnal sem mapu s češtinou ale je tu velké ALE.Po zadání cíle a vyjetí na hlavní silnici se mi navigace nechití a stále ukazuje že nemá mapu.Když vyjmu cd a zase ho tam vrazim,zadam cíl a spustim tak to začne navigovat,objeví se číslo silnice ale po pár desítkách metrů,ani ne 20sekund to zase vypadne a hlásí to že se nanacházim na digitalizovanej cestě!Přitom jedu třeba po státovce.Přijímam normálně 5-8 satelitů,geografická poloha se během jízdy mění cd už sem vyzkoušel taky několik.Tím to není.Nevíte někdo?Pěkně mě to štve,když už to vypadá že to půjde tak zase tohle.Co všechno se dá v navigaci měnit pomcí vagu či jiného programu?Mě to přijde jako kdyby rádio nebylo schopný porovnávat souřadnice s digitální mapou.Za rady moc děkuji
ahf
Nováček

Příspěvek od ahf »

nikdo neví?????? :?
ahf
Nováček

Příspěvek od ahf »

Už mi to funguje a je to super.DikySmahony!
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

odkud jsi vzal ten signál GALA ?
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

To mvolesko: ty ho nemáš v tom 8pin. konektoru, co se napájí autorádio? Tam by mělo být origo přivedený.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

Kornout píše:To mvolesko: ty ho nemáš v tom 8pin. konektoru, co se napájí autorádio? Tam by mělo být origo přivedený.
jo měl ale neni :? (wallbash)

předchvilkou jsem na to koukal, koupil jsem takovou tu první nabvigaci co se dávala do VW umí hrát i CD, zatim nemám ani anténu GPS a ani GALA

;)
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
Oakley
Přispěvovatel

Příspěvek od Oakley »

Hardcoreman píše:kostra je jasná
KL-58B vstup osvětlení
S-KONT spinacka + 12 (S)
TEL-M mute-kničemu
UB+ trvaly 12V!!!
SAFE zem!
K-BUS K line (diag + adapt.)
GALA vystup z tachca

pak jeste zapojit ten 26pin kon.
Mám Navi DX, ještě nenamontovanou. A jak je to teda s tím Safe? Je to plus nebo mínus? V autě ještě Navi nebyla a ten modrej drát je přivedenj ke kabelu k anténě k takovýmu válečku (hm)
ahf
Nováček

Příspěvek od ahf »

Safe ja na 100% + !
Gala je u G4 zelenej konektor v budíkách pin 30 a už to fachčí :-D
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

dík
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp