obchod s autodíly

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Rosma
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Rosma »

Slavkov píše:
zizuzidan píše:
cosby píše:já jen nechápu,proč všichni hledají ty nejlevnější věci a potom si stěžují,že ty díly dnes hovno vydrží.
Protože jsme v Čechách a 80% lidí jsou idioti,který nekoukají na kvalitu,jen aby to bylo co nejlevnější.
A pak to tak dopadá
OMYL, řekl bych, že už nelze jednoznačně a snadno identifikovat, co je kvalita (LOL)... natož pro člověka z jiného oboru...

... a když zaplatíš za kvalitu, tak jsi xxxx, protože si jí nějaká kurva nechá a dá ti tam šmejd :o... viz praktiky autorizovaných servisů (např. Bayer, ROS, Porsche Brno,...)

... ono už primárně při rozhodování očekáváš ojeb zleva, ojeb zprava,... 8)

A s tou kvalitou origo dílů to jde zajisté také z kopce... když se podívám, kolik problémů řeším, respektive neřeším na deset let starém GIV se skoro 300tkm versus kolegové s OII 3-4 roky starýma cca 70-150tkm... tak je to zřejmé, že? (noteeth)... a to se bavíme o "drobnostech" jako turba, hlavy,... :o
Pracoval jsem u APM autodily rozvoz zboží a běžně jsem jezdil do autorizovanych škoda , opel , citroen , peugeot a vozil jim vše od baterii až po klouby koutouče a desky ...... a lidem to prodavaji jako origo dily . Nejlepší divadlo bylo když pan měl peugeot v autorizovanym a odešlo mu nějaky čidlo snimačnebo co a šel si to k nam obědnat dali jsme mu dil přinesl ho do peugeotu a oni mu řekli že ma špatny takhle to bylo ještě 2x tak jim řekl at to objednaji origo dil a oni zavolali k nam na pobočku a chtěli ten dil se kterým u nich byl pan poprve ....... co dodat
VW passat 1.9TDI 81kw
Slavkov
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Slavkov »

jj, v Brně jsou někdy ještě lepší (noteeth) ... je paráda vidět firemní auto Porsche Brno včetně mechaniků ve firemních kombinézách nekupovat u Pepína v Meteoru 8)
GIV Variant TDi ???kW
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“