1,9TDI nafta do oleje co s tím?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Roy Jones jr.
- Přispěvovatel
-
Roy Jones jr.
- Přispěvovatel
Je to šestka hvězda e kopíš jí za pár korun v kadým BAUHASU ,ale nedoporučuju se du toho hrabat pokud nevíš vo co go,dostat je ven není žádná prča a chce to příptavek na spětný kladivo.Při montáži potřebuješ momenťák a hlavně ta šrouby se musejí dát nové a hlavně dávat bacha na nový kroužka abys je neříz o tu hranu.
A4 8K5
-
Roy Jones jr.
- Přispěvovatel
-
Roy Jones jr.
- Přispěvovatel
Dá se nějak poznat,který je to vstrik nebo se musí přetěsnit všechny?honza2 píše:tandemové čerpadlo,ale chybu hledej na těsnění vstřiku,o-kroužky totiž vymačkávají drážky do hlavy a tam se právě dostává nafta k oleji,řeší se to většími o-kroužky
Opel Astra J sports tourer 1.7, 81kw, 2014
Kia Ceed combi, 1.4, 80kW, 2009
Kia Ceed combi, 1.4, 80kW, 2009
Vcera mi prisly z alfa brno. Kupoval jsem typ fpm a tvrdost 80Sh. Jsou na vyssi teploty az do 220stupnu a taky drazsi samozrejme. Origo rozmery jsou(vnitrni prumer x prumer profilu): spodni - 13x2, prostredni - 27x2, vrchni - 27x2,5, nejvrchnejsi - 9x2
S tim 9x2 problemy nejsou, ten jsem vzal v origo rozmeru. Ostatni jsem vzal s o 0,5mm vetsim prumerem profilu, ten spodni radsi v origu i vetsi, protoze nevim jestli tam ten vetsi dostanu. Nahore je to vetsinou vymackany tak tam se tech vetsich nebojim.
Pokud mas naftu v oleji pousti ti ten vrchni krouzek, nebo tesneni v tandemu, ktery jde taky pretesnit.
S tim 9x2 problemy nejsou, ten jsem vzal v origo rozmeru. Ostatni jsem vzal s o 0,5mm vetsim prumerem profilu, ten spodni radsi v origu i vetsi, protoze nevim jestli tam ten vetsi dostanu. Nahore je to vetsinou vymackany tak tam se tech vetsich nebojim.
Pokud mas naftu v oleji pousti ti ten vrchni krouzek, nebo tesneni v tandemu, ktery jde taky pretesnit.
Hlava není vymačkaná v místě o-kroužku, ale kolem něj. Je to od těla vstřikovače, protože je natlačený na jednu stranu úchytovým kamenem. Změny teplot a vibrace udělají za pár let svoje.
Chce to odjehlit nožem a jen lehce zabrousit, aby se kroužky při nasazování nestrhly. Pokud se to zabrousí do hladka, tak odeberete ze stěny kde je o-kroužek moc materiálu,potom to netěsní a musí se použít větší...
Chce to odjehlit nožem a jen lehce zabrousit, aby se kroužky při nasazování nestrhly. Pokud se to zabrousí do hladka, tak odeberete ze stěny kde je o-kroužek moc materiálu,potom to netěsní a musí se použít větší...
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Ne vzdy nove origo gumicky tesni i kdyz se jen strhnou ty otrepky od vstriku. Honza2 by mohl vypravet. Osobne mam takovou teorii, ze jak tandem tlaci naftu do prostoru vstriku mezi spodni a prostredni krouzek, muze ten prostredni krouzek tlakem nafty trochu povylezt nahoru, kde uz je vydrena cast v hlave a tudiz trochu nafty utece do prepadu. To same by to mohlo delat mezi prostrednim a vrchnim krouzkem. Zalezi jak moc je ta hlava vydrena.dhfool píše:Hlava není vymačkaná v místě o-kroužku, ale kolem něj. Je to od těla vstřikovače, protože je natlačený na jednu stranu úchytovým kamenem. Změny teplot a vibrace udělají za pár let svoje.
Mam ted doma nove vetsi o krouzky a jsou i na omak tvrdsi (80Sh) nez ty puvodni (myslim nove). Treba ty tvrdsi ted trochu zbrzdi pohyby vstriku do stran, uvidime. Cekam na srouby vstriku.
-
Roy Jones jr.
- Přispěvovatel