Kde koupit mobil?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Treba uz zase hledaoktáf píše:třeba ještě hledá

Jinak posledni kvalitni mobil dle meho byla Nokia 6150 - nesmrtelna, dual, kdyz si clovek koupil vibracni baterku s velkou kapacitou, vydrzela tyden bez nabijeni. MMS? To mi nic nerika a nemam to aktivovane ikdyz mam mobily s fotakem a moznosti prijmu a odesilani - kdyz prijde, najdu si to na netu.
Nedavno jsem narazil na tento clanek, ktery mi "mluvil z duse":
http://sentiment.blog.mobilmania.cz/200 ... ny-pohled/
Silne zvazuji, ze si 6150tku znovu poridim, cena kolem 200 korun, nasledna investice do baterie a mam idealni telefon do tisicovky

@jericho: cemu se rika padlo? obecne telefonu s vycnivajici antenou?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Ano, číslo nevím , ale svoji funkci splnoval perfektně a jinou nepotřebuji..Kolega ji koupil starší před rokem 2000 a má ji dodnes a má asi 3 baterii..Tak jsem si koupil starší , funkční a čekám na příležitost..Rúzné debilotiny , které vyrábějí, kdy klávesy s čísly jsou vidět tak pod lupou a jsou tak pro nějakého úředníka na stole v kanceláři nebo nějakou krasomilu s dlouhými nehty s kterými může psát mě otravují .Pro monterkáře s rukama od oleje , který vyleze z pod auta jsou to přístroje na nic...Abych věděl , kolik mám na kontě nebo řešil internet na mobilu je pro mne hovadina a i ostatní funkce mi akorát snižují ovládání TELEFONU... ať žije účelnost a spolehlivost..Je to jako s auty , nechci se cítit jako zajatec, ale jako pán.... 

nepropadat panice...