tomiisp píše:tusim ty nemas problem iba s IQ ale aj s citanim..ja som niekde napisal ze auto nepojde ?sky59 píše:zrejme TDIfun ma v tom viac jasno ked tvrdi ze auto musi ist!.....tomiisp píše: ty uz stym ani zadarmo a s tym mudrovanim o sudoch prestan, to nema ani vyznam na teba reagovat...trepes o niecom o com nemas ani paru
hned mi to bolo divne ze by sa AUDI zaplietol do takej blbosti.... nuz aj ty si musis asi dostudovat niektore veci
a ak mas nahodou jednu zvysnu Q7 mozes mi ju doviest, uz ju chcem, predsa len vyhral zdravy rozum....
a prvy prispevok, zrejme bude chyba niekde inde a nijako to nesuvisi s nabijanou bateriou...
btw,v inom topicu mudrujes a polemizujes a tvrdis ze nie je mozne aby Golf mal snimace pre postranne airbagy pod sedackami lebo Ford Focus ich nema a ked ti tam daju obrazok z etky tak zas zacnes kecat o tom ako to je nespolahlive a ze to nechces ani zadarmo...
tu zas polemizujes nad tym ze pri vymene baterie je nutne prisposobenie a zase kecy ze ani zadarmo a ze je to na sud...a co ze je to bateria ? je to nieco extra alebo nieco medzi ? je to proste komponent ako kazdy iny v aute a moze vyzadovat extra postup pri poruche a vymene a to vratane zasahu autorizovaneho servisu..
a ako kazdy iny komponent sa moze pokazit a po vymene mozu byt potrebne kroky pre znovuzprevadzovanie systemu aj vratane toho ze system nebude plne funkcny a auto nepojazdne.. pokial by to bolo tak, tak to bude napisane v manualu a ty na to upozorneny, takze kecy o tom co vyrobca smie a nesmie a o sudeni si mozes strcit vies kam....
baterka nieje nieco mimo, to je ako keby sa ti pokazila RJ motoru a ty si tam dal druhu z ineho rovnakeho auta a auto by neslo a vykrikoval by si ze ti vyrobca umyselne znemoznil vymenu suciastky svojpomocne a znemoznil ti pouzivat auto a ty ho budes zalovat, to iste napr. aj immo, tiez ked sa pokazi/rozhadze alebo stratis kluc tak auto nepojde a bezny clovek nema moznost to immo vypnut alebo znova prisposobit, pojdes zalovat vyrobcu o to ze ,,vyrobca NEMA PRAVO zasiahnut vedome do funkcie auta tak, aby sa stalo nepouzitelne,, lebo ti neumoznil len tak prisposobit immo alebo rj pri poruche a svojpomocnej vymene ?
baterka nie je vynimka, je to proste sucast systemu auta a moze vyzadovat zasah autorizovaneho servisu...
kazde auto ci vyrobok ma svoj manual a pokial su tam veci ktore vyzaduju extra zasah tak to tam bude napisane a to ze necitas manual je len a len tvoj problem....
sa zamysli nez nieco napises a tie kecy o sudeni mozes akurat tak vypravat kamosom v krcme pri pive...a tiez ta hlaska ze mas odstrihnuty OBD konektor lebo si si isty ze servisny interval netreba mazat, a co si tym chcel akoze chcel povedat ? troska od veci porovnavat Q7 a Octaviu s blikajucim service na palubketo je len tvoja blbost ze si si ho odstrihol len kvoli mazaniu servisneho intervalu ktory ma iba informacny charakter, tomu hovorim tunnig
![]()
a mas ,,pravdu,, v tom ze vyrobcu je hovno co si s tym autom urobis, a taktiez teba bude hovno potom preco ti vyrobca zamietol reklamaciu/zaruku alebo nauctoval extra veci pri oprave banalnej veci len preto ze ty si bol mudry a rozhasil si to viac nez to bolo len preto ze si necital manual a upozorneniaci uz kupujes auto alebo iba blbu autosuciastku, vsade mas napisane ze ,,oprava alebo montaz musi byt zverena autorizovanemu/odbornemu servisu,, a pokial nie tak mozes vies co...mat silacke reci v krcme
Kedze mam IQ /134 mam na to papier/ a na Karlovu otazku ze mu nestartuje auto a tvoju radu :
su tam dve varianty podla typu RJ, cez VAG, RJ. c 61 (adaptacia skupina 27) alebo c.19 a adaptacia baterie...bohuzial Elsa v tomto je stavana na VAS takze moc detailov tam neni. (pozeram ze si z okolia TN, keby cosi tak VAS je k dispozicii)
som si lahko vydedukoval ze jediny problem preco to nejde je nenakodovana baterka
PS: to pred kazdym prispevkom si pozeras ze co ten ktory clovek uz napisal?

to si mal zrovna odstrihnut aj RJ motora co keby nahodou mali druhu