Silentbloky zadní nápravy Golf IV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Děkuji všem za názory, myslel jsem že náprvu vytáhnu a odvezu ji kamarádovi na lis, ale jestli to jde i bez vytažení tak to asi někomu svěřím. Ještě k těm silentblokům, doporučujete nějakého výrobce aby se to za půl roku nemuselo dělat znovu a ještě jsem četl že se tam musí nalísovat v určité poloze vůči nápravě. Je to pravda nebo to tam prostě nalísujete a polohu neřešíte? Díky
tohle je moje práce- http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=74&t=60802
origo ibiza cupra 740,- kus nebo powerflex kolem 2500,- sada ale to si už musíš nechat spravit i zuby 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- martinsidlo
- Aktivista
- subz3ro_tdi
- Aktivista
martinsidlo: Nevidim ze by tu niekto pisal ze to nejde. Ja som reagoval na to ze to zavitnicou jednoduchym sposobom nevyberies, o lisovani nebolo ani reci, ale vidim ze dnes mas "svoj" den 
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.