Prepojenie Symphony na maxiDOT
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A nemáš vývod na Galu v iso konektoru rádia? Jestli to je O1? Přiznám se tomuhle moc nehovím ale vývod ze snímače rychlosti mám i v té staré vraždě z roku 98, jen tam nebyla Klinka na diagnostiku, tak jsem dopojil kabel k pinu 7 na obd zásuvku, dal jsem Symphony MP3, navolil patřičné kódování a jde mi jak regulace hlasitosti podle rychlosti vyzidla tak osvětlení podle zbytku vozu.
Sice se mi kluci smějou, že to origo radio stojí za h....o, ale mě se líbí takový obyčejný, většina univerzálních rádií ma nespočet tlačítek, design jak vesmírna loď...
Sice se mi kluci smějou, že to origo radio stojí za h....o, ale mě se líbí takový obyčejný, většina univerzálních rádií ma nespočet tlačítek, design jak vesmírna loď...
Preto sa pytam pretoze som po tom este nejak nepatral. Inac Symphony nieje ziadny smejd. Pokial sa tie picne tovarenske reproduktory vymenia za nieco solidne tak ma naozaj dobry zvuk, az som bol z toho uneseny. Sedmickova rada od Pioneeru to zase nieje, ale je to viac nez slusny zvuk. A celkovo jednoduchy design, intuitivne ovladanie a mnozstvo praktickych funkcii su na nezaplatenie.
Zábava na sobotní ráno...
O1 gen 2,5 (s polodotem) + původní Symphony na kazetu 1U0 035 161 C kódování 00403
Dal jsem do auta Maxík gen 2,5 ... vše ok, propojil jsem s rádiem třídrátem.. ale s maxíkem se nebaví...
rádio by podle mě mělo být necanové?
a mělo by se nakódovat spíš na 00407.. jenže tenhle kód svině nesežere
no po obědě se půjdu bavit znovu
DX na maxík po třídrátu píše v pohodě - jsem cvičně zkusil
O1 gen 2,5 (s polodotem) + původní Symphony na kazetu 1U0 035 161 C kódování 00403
Dal jsem do auta Maxík gen 2,5 ... vše ok, propojil jsem s rádiem třídrátem.. ale s maxíkem se nebaví...
rádio by podle mě mělo být necanové?
a mělo by se nakódovat spíš na 00407.. jenže tenhle kód svině nesežere
no po obědě se půjdu bavit znovu
DX na maxík po třídrátu píše v pohodě - jsem cvičně zkusil
na budíkách není už co nakódovat.. je tam 31.... čili vše zaplé (je to laurin s konrolou žárovek..)
je divné že to rádio nejde nakódovat na 7 na konci - to by měl být kód právě pro zapnutí druhého displeje (Jde tam jen 1 a 3 - čili kódovat jde, ale 7 prostě nevezme). Možná je to nějaká debilní verze co to neumí?...
je divné že to rádio nejde nakódovat na 7 na konci - to by měl být kód právě pro zapnutí druhého displeje (Jde tam jen 1 a 3 - čili kódovat jde, ale 7 prostě nevezme). Možná je to nějaká debilní verze co to neumí?...
Sakra Vici co si to namna privolal? Vcera vecer sadnem do otcovej Octy a jak na potvoru znicoho nic, prestalo pisat radio na maxiDOT, ani po vytiahnuti kluca sa samo nevyplo a nerozsvietilo sa na plafone svetlo
Tak som odpojil aku reku asi daco zblblo. Po pripojeni aku ziadna zmena, naviac si ani radio neprebralo kod z budikov. Tak reku kaslem nato uz je neskoro a nechce sa mi stym babrat, zajtra nato kuknem. Zamykam auto s DO a moje skusene ucho pocuje ako serva v centrale len tak zachrcali a nedalo dvojity zamykaci impulz. No parada este aj central sa posral. Tak som ho odomkol znova s DO a dalo dvojity odomykaci impluz aj serva CZ mali riadny zvuk jak furt. Tak som ho este raz skusil zamknut a odomknut a uz to fungovalo normalne. Tak som sadol do auta otocil klucom a vida, radio znovu pise na maxiDOT aj sa vyplo a rozsvietilo svetlo po vytiahnuti kluca. Tak som to skusil este raz a radio islo normalne aj sa vyplo ked som vytiahol kluc, ale svetlo na plafone sa zase nerozsvietilo. Na dalsie pokusy to iste (svetlo sa nerozsvietilo). Tak som nastartoval motor a asi o 10s ho vypol a po vytiahnuti kluca sa svetlo rozsvietilo ako ma.
Teraz mam dilemu, a neviem co sa deje. Bud jebe komfortke, alebo niektoremu servu CZ prip. necan mozgu v dverach, alebo sa kurvy spodok pod spinacou skrinkou. Fcul bud mudri
Teraz mam dilemu, a neviem co sa deje. Bud jebe komfortke, alebo niektoremu servu CZ prip. necan mozgu v dverach, alebo sa kurvy spodok pod spinacou skrinkou. Fcul bud mudri