JAké kotouče na oktávii ?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

nogis
Aktivista
Odpovědi: 0
Příspěvek od nogis »

co jsou měkké desky? evidentně jsem na ně zatím nenarazil :D Vyzkoušeno přesně jak píšeš - Ferodo premier, Zimmermann, teď cca 500km Textar. Zatím jsou nejlepší, ale stále za očekáváním.
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
subz3ro_tdi
Aktivista

Příspěvek od subz3ro_tdi »

Zvlastne, ja som bol s kombinaciou Zimmermann+Ferodo Premier velmi spokojny, co zaostalo za ocakavanim je ze som chcel po dvoch rokoch vyskusat nieco ine, tak som dal Ferodo DSPF, nepride mi to o moc lepsie ako predosla kombinacia, akurat hlucnejsie :)
Textar udajne tiez funguje na Zimmermann velmi pekne, neviem, neskusal som, nebol dovod :) Bavim sa o rozmere 312x25 vpredu, resp. 256x22 vzadu, mozno na inych rozmeroch to funguje inak.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

312x25 ano, ale vzadu klasika 232x9. každopádně 280x22 na GIV brembo max+TRW to bylo něco naprosto nesrovnatelného. Tady jsem už vyměnil snad všechno co se brzd týče a prostě to nebrzdí. Když nebudu řešit hydraulický okruh, tak ani ruční brzda nebrzdí. Zatáhnu ji za jízdy a jediný co zpozoruju je, že se rozsvítí kontrolka. Golf okamžitě ty kola zastavil. Tvrdím pořád, že ty kotouče kloužou, jinak si to už vysvětlit neumím... :roll:
subz3ro_tdi
Aktivista

Ty mas ale Zimmermann sport, to je iny matros ako klasicke Zimmermann a navyse su vrtane, spravne?
Inak suhlas - v rozmere 280x25 som mal Brembo Max + Textar a brzdilo to neskutocne... akurat na to dialnicne blaznenie to uz nebolo :)
Naposledy upravil(a) subz3ro_tdi dne 25 lis 2010, 13:28, celkem upraveno 1 x.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Jj, vrtaný sport.
subz3ro_tdi
Aktivista

Mozno by si mohol vyskusat tie FE DSPF dosky, tam by to mohlo setsakramentsky fungovat :-) Akurat si budes musiet zvyknyt na tie obcasne zvuky pri dobrzdovani..... alebo dokupit tu opravnu sadu co k tomu predavaju (nalepovacie folie), ja uz to seriem a davam naspat Premier :P
Ked tak do SZ, mozeme sa dohodnut ;)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Kdyby jsi to napsal minulý týden. :roll: Klidně bych do toho šel, ale v neděli jsem dal nový Textary, to už bych měl ve skříni druhou sadu skoro nových desek... :D
subz3ro_tdi
Aktivista

nogis píše:Kdyby jsi to napsal minulý týden. :roll:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=68910
:)
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Martin Kanňuch
Přispěvovatel

Příspěvek od Martin Kanňuch »

Mam na pasate v predu zimmerman sport + textar a brzdi to super zatial som ich ani neutahal ale vzadu mam brembo plus trw a to je katastrofa piska to a nebrzdi predtym som mal brembo + textar a to bola krasa.
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Land rover Defender 110 SW
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

to subz3ro_tdi: moje blbost (wallbash) tak je na chvíli schovej až mě to zase chytne, tak je vezmu :D
maras
Přispěvovatel

Příspěvek od maras »

No vzhledem k tomu, že jsou to brzdy,tzn. dosti namáhaná věc a ještě k tomu přední,tak bych nekupoval v žádném případku Poláky(tu chybu jsem u svojí OI udělal po cca,1200 na vyhození) nahradil jsem je Ferodem a maximální spokojenost, známému jsem je doporučil taky a je spokojen(jezdí brzda,plyn,brzda,plyn) a zatím dobrý
Octavia III combi 2014 2.0 TDI
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

slovacek.milos píše:
Biimbo píše:ještě před třemi lety neměli ATE chybu,ale teďka to prý už není co to bývalo.. I přesto jsem v sobotu namontoval powerdisc :-) Tak uvidíme,záruka na ně je..
záruka žádná není, špatně jsi je namontoval, máš velkou vůli v ložiskách, naprosto zbyteční něco v tomto směru reklamovat ;) miloš
a na to si prisel jak,u nas s tim neni problem.. A hlavne zkrouceni po nespravny montazi nebo spatnym lozisku se da poznat,takze nevim kdes to vzal david
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

Zajímavý že se kroutí jen některé kotouče a to i na nových ložiskách s novýma nábojema.Tak nevím co pak dělám špatně při montáži.Doufám že mi tu někdo nenapíše jak na FK že je to volnýma šroubkama co ten kotouč drží na náboji. (LOL)
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Biimbo píše:
slovacek.milos píše:
Biimbo píše:ještě před třemi lety neměli ATE chybu,ale teďka to prý už není co to bývalo.. I přesto jsem v sobotu namontoval powerdisc :-) Tak uvidíme,záruka na ně je..
záruka žádná není, špatně jsi je namontoval, máš velkou vůli v ložiskách, naprosto zbyteční něco v tomto směru reklamovat ;) miloš
a na to si prisel jak,u nas s tim neni problem.. A hlavne zkrouceni po nespravny montazi nebo spatnym lozisku se da poznat,takze nevim kdes to vzal david
davide a už jsi něco reklamoval? zkoušel jsi to já jo,

by mě třeba zajímalo jak změříš správnou vůli ložiska která je O.O3 až O.1 a jak poznáš poškození způsobené větší vůlí ;) miloš
Fire
Přispěvovatel

Příspěvek od Fire »

Které z těchto tedy nejvíce doporučujete:

http://www.cc-autodily.cz/search/defaul ... 1J0615301e
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“