JAké kotouče na oktávii ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Zvlastne, ja som bol s kombinaciou Zimmermann+Ferodo Premier velmi spokojny, co zaostalo za ocakavanim je ze som chcel po dvoch rokoch vyskusat nieco ine, tak som dal Ferodo DSPF, nepride mi to o moc lepsie ako predosla kombinacia, akurat hlucnejsie
Textar udajne tiez funguje na Zimmermann velmi pekne, neviem, neskusal som, nebol dovod
Bavim sa o rozmere 312x25 vpredu, resp. 256x22 vzadu, mozno na inych rozmeroch to funguje inak.

Textar udajne tiez funguje na Zimmermann velmi pekne, neviem, neskusal som, nebol dovod

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
312x25 ano, ale vzadu klasika 232x9. každopádně 280x22 na GIV brembo max+TRW to bylo něco naprosto nesrovnatelného. Tady jsem už vyměnil snad všechno co se brzd týče a prostě to nebrzdí. Když nebudu řešit hydraulický okruh, tak ani ruční brzda nebrzdí. Zatáhnu ji za jízdy a jediný co zpozoruju je, že se rozsvítí kontrolka. Golf okamžitě ty kola zastavil. Tvrdím pořád, že ty kotouče kloužou, jinak si to už vysvětlit neumím... 

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Ty mas ale Zimmermann sport, to je iny matros ako klasicke Zimmermann a navyse su vrtane, spravne?
Inak suhlas - v rozmere 280x25 som mal Brembo Max + Textar a brzdilo to neskutocne... akurat na to dialnicne blaznenie to uz nebolo
Inak suhlas - v rozmere 280x25 som mal Brembo Max + Textar a brzdilo to neskutocne... akurat na to dialnicne blaznenie to uz nebolo

Naposledy upravil(a) subz3ro_tdi dne 25 lis 2010, 13:28, celkem upraveno 1 x.
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Mozno by si mohol vyskusat tie FE DSPF dosky, tam by to mohlo setsakramentsky fungovat
Akurat si budes musiet zvyknyt na tie obcasne zvuky pri dobrzdovani..... alebo dokupit tu opravnu sadu co k tomu predavaju (nalepovacie folie), ja uz to seriem a davam naspat Premier 
Ked tak do SZ, mozeme sa dohodnut

Ked tak do SZ, mozeme sa dohodnut

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- Martin Kanňuch
- Přispěvovatel
Mam na pasate v predu zimmerman sport + textar a brzdi to super zatial som ich ani neutahal ale vzadu mam brembo plus trw a to je katastrofa piska to a nebrzdi predtym som mal brembo + textar a to bola krasa.
VW Passat variant 1.9 Tdi AFN - KW var.1, Jednohmota zotrvak + HDS, brzdy 312x25/269x22, dva IC ako 2,5 Tdi,turbo VB, EGR off, KAT off
Land rover Defender 110 SW
Land rover Defender 110 SW
No vzhledem k tomu, že jsou to brzdy,tzn. dosti namáhaná věc a ještě k tomu přední,tak bych nekupoval v žádném případku Poláky(tu chybu jsem u svojí OI udělal po cca,1200 na vyhození) nahradil jsem je Ferodem a maximální spokojenost, známému jsem je doporučil taky a je spokojen(jezdí brzda,plyn,brzda,plyn) a zatím dobrý
Octavia III combi 2014 2.0 TDI
a na to si prisel jak,u nas s tim neni problem.. A hlavne zkrouceni po nespravny montazi nebo spatnym lozisku se da poznat,takze nevim kdes to vzal davidslovacek.milos píše:záruka žádná není, špatně jsi je namontoval, máš velkou vůli v ložiskách, naprosto zbyteční něco v tomto směru reklamovatBiimbo píše:ještě před třemi lety neměli ATE chybu,ale teďka to prý už není co to bývalo.. I přesto jsem v sobotu namontoval powerdiscTak uvidíme,záruka na ně je..
miloš
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
-
- Aktivista
davide a už jsi něco reklamoval? zkoušel jsi to já jo,Biimbo píše:a na to si prisel jak,u nas s tim neni problem.. A hlavne zkrouceni po nespravny montazi nebo spatnym lozisku se da poznat,takze nevim kdes to vzal davidslovacek.milos píše:záruka žádná není, špatně jsi je namontoval, máš velkou vůli v ložiskách, naprosto zbyteční něco v tomto směru reklamovatBiimbo píše:ještě před třemi lety neměli ATE chybu,ale teďka to prý už není co to bývalo.. I přesto jsem v sobotu namontoval powerdiscTak uvidíme,záruka na ně je..
miloš
by mě třeba zajímalo jak změříš správnou vůli ložiska která je O.O3 až O.1 a jak poznáš poškození způsobené větší vůlí