chybu ti najde RJ ABS (vseobecne s cim kolvek) aj hned po otoceni klucikom ak nema spravny odpor na niektorom z cidiel napr.rege245 píše:no bez VAG-u sa nepohnes, podla toho co pises, chybu ti vyhodi len ked je ESP v cinnosti, t.j. kolesa maju tendenciu presmyknut, resp. je tam rozdiel rychl.
takze sup na diagnostiku...
Při sněhu naskakuje chyba ABS,ESP,EDL, zoufalost!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
GIV var asz 4mot upraveny
						jordee_23 píše:kupis kabel za 25 eur a mozes sa hrat. tu nafore najdes toho dost aj rad aj co kde . bez diagnostiky proste mozes skusat a stavat dom popri tom. ten bude mozno skorDr.Buben11 píše:Kabely by měly být v pořádku, nikde jsem nic neobjevil, konektory taky ok, asi se s tím budu muset smířit.. vycitane chyby Ta navadu na co sa zamerat.
ked sa ti nechce tak sem nevypisuj. ako mna by to sralo ze mam ESP a nejde ..nehovorim o zakladnom prvku ABS. dnes sa chodi rychlejsie ako niekedy a auto bez ABS je dobra vrazda (mam jedno v praci na ktorom beham aj, niekedy brzdim aj ocami .. mozes sekat pedalom ale ABS nenahradis)
ja som to na diagnostike mal, chybu cislo si nepamatam, ale pisalo mi chybu snimaca otacok/kabelaz (respektive ta chyba bola popisovana tak)
takze som sa nej moc nedozvedel
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne 
						hovorilo ti ktore cidlo to je. na ktore sa zamerat ci uz cidlo, alebo kabelaz. induktivne snimace maju svoj odpor v kludovom stave , ktory RJ vie vyhodnotit takze uz nazaciatku vie ci tam je alebo nie (ci je po tejto stranke KO alebo OK a moze ho brat do uvahy) . cidlo je KO aj ak strati trvaly magnet ktory obsahuje, svoje magneticke vlastnosti a signal so snimaca nema dostatocnu uroven. alebo je zanesene impulzne koleso alebo staci ze je aj pokrivene. vzduchova medzera tu hra totiz dost velku rolu na signal ktory charakterizuje amplituda a frekvencia.kozelpub píše:jordee_23 píše:kupis kabel za 25 eur a mozes sa hrat. tu nafore najdes toho dost aj rad aj co kde . bez diagnostiky proste mozes skusat a stavat dom popri tom. ten bude mozno skorDr.Buben11 píše:Kabely by měly být v pořádku, nikde jsem nic neobjevil, konektory taky ok, asi se s tím budu muset smířit.. vycitane chyby Ta navadu na co sa zamerat.
ked sa ti nechce tak sem nevypisuj. ako mna by to sralo ze mam ESP a nejde ..nehovorim o zakladnom prvku ABS. dnes sa chodi rychlejsie ako niekedy a auto bez ABS je dobra vrazda (mam jedno v praci na ktorom beham aj, niekedy brzdim aj ocami .. mozes sekat pedalom ale ABS nenahradis)
ja som to na diagnostike mal, chybu cislo si nepamatam, ale pisalo mi chybu snimaca otacok/kabelaz (respektive ta chyba bola popisovana tak)
v novych autach sa uz vyuzivaju aktivne hallove snimace .. potrebuju urcit aj smer otacania, pre napr automaticky rozjazd ci autobrzdu. tu sa odpor nesmie merat,
GIV var asz 4mot upraveny
						nus budem musiet si to ist pozretjordee_23 píše:hovorilo ti ktore cidlo to je. na ktore sa zamerat ci uz cidlo, alebo kabelaz. induktivne snimace maju svoj odpor v kludovom stave , ktory RJ vie vyhodnotit takze uz nazaciatku vie ci tam je alebo nie (ci je po tejto stranke KO alebo OK a moze ho brat do uvahy) . cidlo je KO aj ak strati trvaly magnet ktory obsahuje, svoje magneticke vlastnosti a signal so snimaca nema dostatocnu uroven. alebo je zanesene impulzne koleso alebo staci ze je aj pokrivene. vzduchova medzera tu hra totiz dost velku rolu na signal ktory charakterizuje amplituda a frekvencia.kozelpub píše:jordee_23 píše: kupis kabel za 25 eur a mozes sa hrat. tu nafore najdes toho dost aj rad aj co kde . bez diagnostiky proste mozes skusat a stavat dom popri tom. ten bude mozno skor. vycitane chyby Ta navadu na co sa zamerat.
v novych autach sa uz vyuzivaju aktivne hallove snimace .. potrebuju urcit aj smer otacania, pre napr automaticky rozjazd ci autobrzdu. tu sa odpor nesmie merat,
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne 

. vycitane chyby Ta navadu na co sa zamerat.