Kangoo 1.5dci nejde nastartovat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Kdysi dávno jsem byl zavolám k Peugeot asi 203, že to nejde nastartovat..Ptám se, co jste s tím dělali?/diesel/Dlouho to stálo, nechtělo to chytit, tak jsme dali do servisu vstřiky a pořád nic..Tak jsem se tam věšel kompresí a předvstřiky, atd. a motor kouřil bíle a nic..Ještě párkrát jsem se ptal, a kolik dali tryskám, bylo mi to divné..Až byla tma a já odjel...Uplynula nějaká doba a pána jsem potkal a on povídá, už mi to jezdí...a víte čím to bylo..,trochu jsem se zastyděl, co jsem za vola a odpověď zněla..Ale, vždyť všechny trysky chcaly jako blázen..Měl jem chuť mu dát facku...Nikomu a ničemu nevěřit... :D
nepropadat panice...
Marek67
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek67 »

jericho-3 píše:Kdysi dávno jsem byl zavolám k Peugeot asi 203, že to nejde nastartovat..Ptám se, co jste s tím dělali?/diesel/Dlouho to stálo, nechtělo to chytit, tak jsme dali do servisu vstřiky a pořád nic..Tak jsem se tam věšel kompresí a předvstřiky, atd. a motor kouřil bíle a nic..Ještě párkrát jsem se ptal, a kolik dali tryskám, bylo mi to divné..Až byla tma a já odjel...Uplynula nějaká doba a pána jsem potkal a on povídá, už mi to jezdí...a víte čím to bylo..,trochu jsem se zastyděl, co jsem za vola a odpověď zněla..Ale, vždyť všechny trysky chcaly jako blázen..Měl jem chuť mu dát facku...Nikomu a ničemu nevěřit... :D
Jo jo někteří lidi jsou neskuteční :D
Marek67
Přispěvovatel

Příspěvek od Marek67 »

Pánové všem dík za vyčerpávající reakce k tomuto tématu problém byl opravdu v tryskách ani jedna nepropustila taktéž díky pánovi kterej tyto trysky repasoval Bosch Hrušovany já jsem se stímto problémem ještě nesetkal a nějak sem tomu pořád nevěřil, každopádně teď vidím že možné je opravdu všechno.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ano, přesně jak říkáš možné je úplně všechno.... :(
nepropadat panice...
GeorgeB
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeB »

Tak jsem rád, že se závada vyřešila a výsledek jsi zde uvedl. Bohužel mě nenapadá jak předejít podobným situacím. Jestli by třeba pomohlo po vymontování vstřiků je nechat proběhnout na konzervační olej...? Možná jo a pak je nechat skladovat v poloze na stojato. Zazátkování je samozřejmost.
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“