Kangoo 1.5dci nejde nastartovat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Kdysi dávno jsem byl zavolám k Peugeot asi 203, že to nejde nastartovat..Ptám se, co jste s tím dělali?/diesel/Dlouho to stálo, nechtělo to chytit, tak jsme dali do servisu vstřiky a pořád nic..Tak jsem se tam věšel kompresí a předvstřiky, atd. a motor kouřil bíle a nic..Ještě párkrát jsem se ptal, a kolik dali tryskám, bylo mi to divné..Až byla tma a já odjel...Uplynula nějaká doba a pána jsem potkal a on povídá, už mi to jezdí...a víte čím to bylo..,trochu jsem se zastyděl, co jsem za vola a odpověď zněla..Ale, vždyť všechny trysky chcaly jako blázen..Měl jem chuť mu dát facku...Nikomu a ničemu nevěřit... 
nepropadat panice...
Jo jo někteří lidi jsou neskutečníjericho-3 píše:Kdysi dávno jsem byl zavolám k Peugeot asi 203, že to nejde nastartovat..Ptám se, co jste s tím dělali?/diesel/Dlouho to stálo, nechtělo to chytit, tak jsme dali do servisu vstřiky a pořád nic..Tak jsem se tam věšel kompresí a předvstřiky, atd. a motor kouřil bíle a nic..Ještě párkrát jsem se ptal, a kolik dali tryskám, bylo mi to divné..Až byla tma a já odjel...Uplynula nějaká doba a pána jsem potkal a on povídá, už mi to jezdí...a víte čím to bylo..,trochu jsem se zastyděl, co jsem za vola a odpověď zněla..Ale, vždyť všechny trysky chcaly jako blázen..Měl jem chuť mu dát facku...Nikomu a ničemu nevěřit...