BMW 318tds - obcas vari - prosim radu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To už bylo u předchůdce,/524 td/ ten motor je nacpaný a jede, ale postupně bývá unaven zacházením a i když jeho praskliny mezi ventily "nevadí" o něčem to svědčí...Když jsem se divil a řešil Brouky a jejich praskání mezi ventily, bylo mi řečeno, že se to stává i jen tím, že dotyčný z kopce vyhodí a rozpálený motor přestane ovívat vzduch z větráku...Takže u starších motorů , kde již není ůčinnost komponentů chlazení /vody/ již optimální a motor je již unaven, se snadno stane to, že někde něco praskne.... 

nepropadat panice...
Panove mam problem, v servisu jsem chtel nechat proverit hlavu (neautorizovanym 500,-/hodina) jestli je prdla. Natlakovali ji a ze prej je, tak jsem si dovezl vlastni jinou a aby ji vymenili. To udelali a ted mi napsali, ze si mam prijet pro auto a ze to bude stat 13 000,- !!!.
To se mi zda jako silena raketa za sundani hlavy natlakovani a nandani jine hlavy, kterou jsem dodal prebrousenou a otlakovanou.
Otazka zni, je mozne, ze to zabere 26 hodin????
Diky
To se mi zda jako silena raketa za sundani hlavy natlakovani a nandani jine hlavy, kterou jsem dodal prebrousenou a otlakovanou.
Diky
batoo píše:Panove mam problem, v servisu jsem chtel nechat proverit hlavu (neautorizovanym 500,-/hodina) jestli je prdla. Natlakovali ji a ze prej je, tak jsem si dovezl vlastni jinou a aby ji vymenili. To udelali a ted mi napsali, ze si mam prijet pro auto a ze to bude stat 13 000,- !!!.
Diky
Čemu se divíš !!!
26x500=13000 kč
Jenže odečti těsnění okolo 1500 max teď nějaký čistič asi tak 3-4 ks to je dalších 250 kč gufero klika těs. tmel atd...
Chce to přesně vědět co se tam dělalo a pak se dá říci jestli je cena přiměřená

To víš, tohle se blbě komentuje , nikdo z nás neví, co se tam mohlo stát...Já když to má nějak víc vyskočit, zavolám majiteli buď ať se přijede podívat, co je za průser, nebo jen aby věděl , že to bude dražší a manželka nešla k holiči...a neutrácela..
Je pak čistší vzduch a důvěra...Anebo se to natahuje a pak se řekne, až budou prachy, bude auto....

Je pak čistší vzduch a důvěra...Anebo se to natahuje a pak se řekne, až budou prachy, bude auto....
nepropadat panice...