čínské pneu

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jurki888
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jurki888 »

otcovi som tiez take objednaval ale C na dodavku onak tieto su z nemecka mozno tam poxelaju lepsie he ten co ich obuval tiez hovoril ze su v pohode a zavazie daval normalne
Marek77
Aktivista

Příspěvek od Marek77 »

Já měl na nich závaží do 50 gramů. To mívám i na pneumatikách jiných značek. Takže úplně v pohodě.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
libor.98
Aktivista

Příspěvek od libor.98 »

a stěmi co jsem posílál ještě skušenosti nemáte nikdo? nebo mužu mit barumk http://www.e-nejlevnejsi-pneu.cz/barum- ... obni-a-suv stěmi máte skušenost?
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

libor.98 píše:a stěmi co jsem posílál ještě skušenosti nemáte nikdo? nebo mužu mit barumk http://www.e-nejlevnejsi-pneu.cz/barum- ... obni-a-suv stěmi máte skušenost?
mužes koupit i Bravuris nebo Matadorky , Goodridge je kvalitativně stejnej.
g.r.
Přispěvovatel

Příspěvek od g.r. »

já měl goodride a za cca 3 měsíce se sjeli o 50% vzorku , stačí? ;)
toledo afn chipped,egr off,kat off
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

g.r. píše:já měl goodride a za cca 3 měsíce se sjeli o 50% vzorku , stačí? ;)

to jsem zvědav nebyly zimní gumy tak jsem musel dát dvě zimní goodrin,

tak uvidíme jak je budu v dubnu sdělávat, docela hodně jezdí a byly levné, miloš ;)
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

čína mi stačí co mám na přívěsným vozíku. 38 000 Kč bez dph a jsou na tom čínský disky a gumy. A k tomu nebyly ani vyvážený. Po vyvážení,no padlo na kolo jen 120g! to skáče při 100 km/h pořád a na vyvažovačce jedna guma házela nahoru a dolu docela dost,takže to holt budu řešit přes záruku ..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
vilik
Přispěvovatel

Příspěvek od vilik »

Mám Goodyear stejného rozměru, vyrobené v Číně. Nemám s nimi problém. Takže dilema Čína ANO či NE - tak klidně ano.

Ovšem tenhle šípový vzor jsem měl na jiných pneu a hučely jak svi*a. A byly to Michelinky. Když jsem se poptával, tak každý si stěžoval na šípový vzor. Takže už jenom pro tuhle zkušenost bych zrovna tyhle nechtěl. :)
VW Sharan
1.9 TDI PD
stouracvok
Přispěvovatel

Příspěvek od stouracvok »

Mám Goodride SW608 205/55 R16 zimní, mají měkčí boky takže komfortní svezení, ale za to v zatáčkách trochu plavou, najel sem na nich přes 10 tisic km a ubylo 1mm vzorku tak životnost myslím že dobrá, jinak na sněhu drží krásně, na mokru už hůř ale jde to. Já sem snimi za tu cenu spokojený.
Audi A4 Quattro 6Q AFN, 12mm, PP 764 stage II, 1hmt 240mm, přední brzdy 320x30mm zadní 256x22mm, podvozek S4.
JendoV
Přispěvovatel

Příspěvek od JendoV »

vilik píše:Mám Goodyear stejného rozměru, vyrobené v Číně. Nemám s nimi problém. Takže dilema Čína ANO či NE - tak klidně ano.

Ovšem tenhle šípový vzor jsem měl na jiných pneu a hučely jak svi*a. A byly to Michelinky. Když jsem se poptával, tak každý si stěžoval na šípový vzor. Takže už jenom pro tuhle zkušenost bych zrovna tyhle nechtěl. :)
Takže dilema Čína ANO či NE - tak klidně ano.
Ono je rozdiel s čoho a akou technológiou je to vyrobené, al keď je to made in china. Výrobca ktorý tam presťahuje výrobu si na kvalitu potrpí.

Napríklad, videl si v posledných 10 rokoch na výrobkoch Sony "made in japan"?.....všetko je tajvan, čína, hog kong ...
VW Passat Variant B5.5 TDI, AVB 74kW, 6-kvalt, 2002, EGR off
micar
Přispěvovatel

Příspěvek od micar »

ne všechny číny jsou špatné.stejně jako zdaleka né všechny značkové jsou dobré :D origo bridgestony na Oll se vzadu po 10tkm doskákaly půl centimetru,zimní alpiny hučí,nokiany zimní se taky doskáčou.mám některé číny odzkoušené na autech s nájezdem 70tkm ročně a nechcou jiné.nájely 30-40tis (noteeth)
Naposledy upravil(a) micar dne 14 úno 2011, 07:37, celkem upraveno 1 x.
SUPERBII MR2013, CR 103KW,Ambition plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
JendoV
Přispěvovatel

Příspěvek od JendoV »

micar píše:ne všechny číny jsou špatné.stejně jako zdaleka né všechny značkové jsou dobré :D origo bridgestony na Oll se vzadu po 10tkm doskákaly půl centimetru,zimní alpiny hučí,nokiany zimní se taky doskáčou.mám některé ny odzkoušené na autech s nájezdem 70tkm ročně a nechcou jiné.nájely 30-40tis (noteeth)
Ja som raz obul v tej dobe ospevované Barum Bravura, vyhodil som ich keď mali asi 5-6 mm vzorok. Je*nutejšie pneu som ešte nemal.
Na suchu to ešte s prižmúrenými očami šlo, ale na vode a pri nižších teplotách(pod 20st) ako na igelite. :x
Od vtedy sledujem aktuálne testy pneu a zatial som sa nesklamal ;)
VW Passat Variant B5.5 TDI, AVB 74kW, 6-kvalt, 2002, EGR off
katany
Přispěvovatel

Příspěvek od katany »

měl jsem nazuto Goodride SA05 XL v rozměru 205/55 R16 na Passatu B5 ... gumy se chovali dobře, řekl bych že za sucha lépe než předchozí bravurisky od Barumu. Za mokra bych řekl, že to bylo s těmi barumkami naprosto srovnatelné. Najezdil jsem na nich 15tis km a určitě měli ještě polovinu vzorku. Bohužel Goodride SA05 se sjíždí tak že dělá na vzorku zuby a začne být hlučná - vydává poměrně vysoký tón - při jízdě na dálnici 130Km/h toho máte po půl hodině plný zuby.

Máme s otcem malý pneuservis a těchto gum jsme prodali poměrně dost. Reklamovali jsme 3 sady zhruba z 10ti. Za mojí sadu s najetými 15tis. km jsem dostal zpět peníze v plné výši. Při dalších reklamacích nabídl prodejce jiné pneumatiky, od kterých se odečetla cena reklamovaných, takže nakonec bez problémů i s reklamací.

SA05 je podle mě dobrá guma pro někoho kdo nejezdí moc dálnici, na "motání se kolem komína" si myslím, že v své cenové relaci nemá moc konkurence.

S vyvažováním nikdy nebyl problém, počet a váhá závaží se nijak nelišil při vyvažování Goodride, nebo jiných (i prémiových) značek. To spíš máme problémy s nevyvážeností nových (a bohužel většinou značkových) litých disků, ale to už sem nepatří ;)
B5 AFN
F2 HTP :D
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

jurki888 píše:ja som mal tieto max spokojnost guma bola mekucka ziadna tvrda barumka http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... sowigan=So
ja mám goodride SW 602 zimné teraz asú v pohode úplne normálne gumy
BMW 330 ix
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

g.r. píše:já měl goodride a za cca 3 měsíce se sjeli o 50% vzorku , stačí? ;)
ja som ich mal na 2.4jtd alfe a nic dokonca som ich mal aj v zime a furt hrabali a ze by sa nejak extra drali otec na ducate ich sice zodral ale len v predu a to na nich najazdil 70000km zadne boli uplne v pohode
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“