SuperVag
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Na zahranicnych forach som uz videl nieco take, ze ludia sa skladali na rozne projekty. Co keby sme si to urobili aj my? Co mame urobit?
Musime si najst schopneho cloveka, ktory by vedel prelomit kabel.
Kazdy kto sa chce zucastnit, musi prispiet cca 1000ku.
A nakoniec kazdy kto sa pridal dostane schemu+dump do kabla
Ked sa pozbiera 100 ludi, tak to je uz pekna suma
, za ktoru sa oplati s tym hrat.
Co vy na to
Musime si najst schopneho cloveka, ktory by vedel prelomit kabel.
Kazdy kto sa chce zucastnit, musi prispiet cca 1000ku.
A nakoniec kazdy kto sa pridal dostane schemu+dump do kabla
Ked sa pozbiera 100 ludi, tak to je uz pekna suma
Co vy na to
VW Bora 1.9 TDI, rv.99, 225tis km, 81kW@101kW
-
lake
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
cim viac ludi prispeje,tym viac ludi, bude ten kabel logicky chciet kupit prelomeny a lacny a tym padom pridete o pracu,lebo to uz bude mat hocikto
lame sa to napr v cine a ratajte s cca 200 000,-Sk
lame sa to napr v cine a ratajte s cca 200 000,-Sk
dash recalibration, chiptuning, autoelektrika
Odkodovanie
- Skoda Swing DELPHI, BLAUPUNKT
- VW RADIO LOW EU ,RCD310 ,RCD510
- Skoda Bolero
- VW RNS510
- SKODA COLUMBUS
- All versions SKODA STREAM, AUDIENCE, DANCE BLAUPUNKT, DANCE TECHNISAT
Odkodovanie
- Skoda Swing DELPHI, BLAUPUNKT
- VW RADIO LOW EU ,RCD310 ,RCD510
- Skoda Bolero
- VW RNS510
- SKODA COLUMBUS
- All versions SKODA STREAM, AUDIENCE, DANCE BLAUPUNKT, DANCE TECHNISAT
Si velmi skepticky. Neverim, ze niekto kto sa s tym zaobera vazne, by kupoval klon. Polnocnym opravarom je cena za original velmi vysoka, ale ti by to aj tak mali len va vlastnu spotrebu a semtam urobit nejaku diagnostiku kamaratom. Takze o robotu by nikto neprisiel max o tych 400Sk za diagnostiku.lake píše:cim viac ludi prispeje,tym viac ludi, bude ten kabel logicky chciet kupit prelomeny a lacny a tym padom pridete o pracu,lebo to uz bude mat hocikto
Nemas kontaktlake píše:lame sa to napr v cine a ratajte s cca 200 000,-Sk
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
pro vlastni potrebu ti staci vag com,tak proc prahnete po supervagu,a uz vubec neverim tomu ze by jsi s nim nevydelaval/treba zmena km /je to az prilis lakaveyeager píše:Si velmi skepticky. Neverim, ze niekto kto sa s tym zaobera vazne, by kupoval klon. Polnocnym opravarom je cena za original velmi vysoka, ale ti by to aj tak mali len va vlastnu spotrebu a semtam urobit nejaku diagnostiku kamaratom. Takze o robotu by nikto neprisiel max o tych 400Sk za diagnostiku.lake píše:cim viac ludi prispeje,tym viac ludi, bude ten kabel logicky chciet kupit prelomeny a lacny a tym padom pridete o pracu,lebo to uz bude mat hocikto
Nemas kontaktlake píše:lame sa to napr v cine a ratajte s cca 200 000,-Sk
zmena km to hejchiptuning píše:pro vlastni potrebu ti staci vag com,tak proc prahnete po supervagu, a uz vubec neverim tomu ze by jsi s nim nevydelaval/treba zmena km /je to az prilis lakave
SupeVag laka kazdeho len zato lebo ho malokto ma a za tu cenu aj malokto bude mat, neviem ci je lepsi ako VagCom ale rad by som vyskusal - samozrejme nie za kazdu cenu
-
jirka cordoba GT TDi
- Přispěvovatel
Supervag 2,41
nechci zakládat nové téma tak to napíšu sem ,
mám supervag 2,41 Standart plus , dá se ktomu někde koupit kabel s HW klíčem ,,??
mám supervag 2,41 Standart plus , dá se ktomu někde koupit kabel s HW klíčem ,,??