Škubání spojky po výměně

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

daniel.987
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od daniel.987 »

Tomas.cz píše:Mě podobné příznaky dělal set od Luku na dvou 2.0HDi PSA, u obou případů vadný přítlačný talíř :(
A uznali ti záruku? Dám tam nový, není problém, ale jak to 100% poznat že je to tím?
Sharan ASZ
Octavia AGR
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

mě nezuznali nikdy nic, vše jsem špatně napl, nedodržel technologický postup, nadměrně zatěžoval, neodborně instaloval, jezdil na vadné palivo, dal jsem vadný olej,

jednou se mi stalo že napsali že díl je v pořádku ale poslali jiný, a třikrát v kely jednou čidlo neprůchjozí, nová vzduchová ráčna KO dali mi starou, a DVD se hned vyplo tak dali druhé,

jinak ze mě dělali jen blbce ;) miloš
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No, je mi trošku divné, že někdo na 2 pomáhá spojkou při rozjezdu..Nebyla by lepší 1. rychlost..?Měl jsem za to, že se to dělá v motocrossu..Chudák dvouhmota....
nepropadat panice...
daniel.987
Přispěvovatel

To jsem přesně čekal, ale kdybys viděl jak se k autu chovám...., manželka mi vyčítá že se s ním mazlím víc než s ní. Víš co mám na mysli, dojíždíš třeba ke kruháku, jedeš třeba 15 a nechceš tam rvát jedničku, tak jen lehce pomůžeš dvojce a tam se mi to projevuje uplným trháním. Před výměnou setu to bylo O.K. Auto jsem kupoval loni v lednu ve Frankfurtu s tím že na vonloběh rachotilo, myslel jsem že jasná dvouhmota, mechanik bohužel taky, ale pak byla zjištěna už zmíněná závada převodovky, kterou budu řešit. Já jsem jinak na spojku opatera, když jedu s vlekem, radši dojíždím k semaforu pomalu abych se nemusel rozjíždět. Mám najeto tisíce km v kamionech a věř mi, že kdyby se každý choval k autu jako já, měli by servisy polovinu práce. :(
Sharan ASZ
Octavia AGR
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Když jedu 15, tak dám meziplyn a šupnu tam jednotku jako po másle. :)
To je jedno. Spojka bude špatná. Zkus reklamaci. Bohužel to bude opruz. Pokud si to nebral mechanik sám od svého dodavatele, tak bude problém. Většinou to dělá přítlačák, nebo lamela, setrvák nikdy.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
daniel.987
Přispěvovatel

dhfool píše:Když jedu 15, tak dám meziplyn a šupnu tam jednotku jako po másle. :)
To je jedno. Spojka bude špatná. Zkus reklamaci. Bohužel to bude opruz. Pokud si to nebral mechanik sám od svého dodavatele, tak bude problém. Většinou to dělá přítlačák, nebo lamela, setrvák nikdy.
Někdo tu psal že to může dělat i dvouhmota. :?
Sharan ASZ
Octavia AGR
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

pokud jsem měl problémy s novým přítlačákem tak byla prasklá talířová pružina nebo nebyly ty packy co vypínají po demontáži ve stejné výšce, že se ta talířovka zvlnila,
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nechtěl jsem Tě poučovat, to bych si nedovolil, jen mě zarazil ten výraz přes spojku...A to mazlení stejnoměrně rozděl mezi auto a ženu, ale spíš tu ženu, auto se dá opravit... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“